Кодимчани відсвяткували День міста.

Дата: 02.10.2018 14:16
Кількість переглядів: 763

Фото без описуВже третій рік поспіль Кодимська міська рада запросила усіх кодимчан та гостей м. Кодими до міського парку для святкування 264-ої річниці заснування міста.

Для гостей свята була підготовлена досить насичена програма та багато сюрпризів. Цього року паркова зона міста вкотре перевтілилась в святкове містечко. На території парку були облаштовані нові фотозони – підкова на щастя та великий букет квітів, які зібрали біля себе багато бажаючих сфотографуватись на пам’ять. Однією з цікавинок свята стали яскраві живі скульптури – король, королеви та маг, який гіпнотизував глядачів своїм завислим положенням у повітрі.

Розпочались святкові заходи з виступу дитячих колективів ЦДЮТ та місцевих шкіл. Для юних кодимчан викладачами ЦДЮТ були проведені різноманітні майстер-класи: «Виготовлення ляльки-мотанки», «Бісероплетіння», «Народна іграшка», «Паперова пластика». Впродовж дня для найменших відвідувачів працювала велика кількість різноманітних атракціонів.

Святкову атмосферу упродовж вечора створювала на сцені незмінна ведуча Ілона Буйденко.
О 17 годині розпочались урочисті заходи, під час якого міський голова В.О. Склярук привітав кодимчан із Днем міста. Також лунали привітання від гостей свята – голови РДА Гладенького Г.М., заступника голови районної ради Чернійчука О.А. Сердечно поздоровили кодимчан з Днем міста депутат обласної ради Лупашко С.І., Слобідський селищний голова Михель М.І. Привітав присутніх заступник голови обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка – Ковальский В.О., який вручив подарунок та зачитав вітання від голови партії – Олега Ляшка.
Традиційно кращі представники кодимської громади були нагороджені почесними грамотами Одеської обласної ради, Кодимської РДА та районної ради. Від виконавчого комітету Кодимської міської ради міський голова Склярук В.О також вручив грамоти, подяки та нагородив найстаршого мешканця нашого міста (Грушецького В.Й.) та наймолодшого мешканця (новонароджену дівчинку Жовтяк Антоніну).

По закінченню урочистостей на на кодимчан і гостей міста чекала концертно-розважальна програма, насичена розмаїттям талантів як місцевих артистів, так і гостей свята. Свої пісні глядачам подарували талановиті кодимчани та гості – Марія Палєсіка та ансамбль «Незабудка», брати Барановські, Ілона Буйденко, Альона Маньковська, Тетяна Крисько, Василь Парелюлько, Поліна Колісник, Наталія Ананійчук (с. Писарівка), Катерина Пояцика (сел. Авангард), сімейний дует «Заграва» (м. Бершадь).
Бурхливими оплесками зустрічали кодимчани кожен виступ талановитого студентства Вінницького національного аграрного університету. Народний ансамбль танцю «Світанок» вразив глядачів фантастичними хореографічними композиціями, захопилися гості свята яскравим мистецьким талантом Дар’ї Погребняк, квартету «Молодь України», саксофоніста Вадима Сидоренка, а чоловічий дует Ярослава Фурмана та Олега Ковальчука просто закохав у себе усіх юних кодимчанок. Велика вдячність усім учасникам концерту від вдячних кодимчан за подаровані незабутні емоції.
Не обійшлося святкування без традиційних пам’ятних подарунків кодимчанам від Кодимської міської ради. Цьогоріч це були магніти із символікою міста. А щасливчики, які спробували удачу та прийняли участь в розіграші святкової лотереї отримали миттєві та цінні призи – блендер, фен, праску, електрочайник, тостер, кавомолка, термокружку, міксер та мультиварку.

Але найбільше глядачі чекали на виступ хедлайнера свята – чарівної Тоні Матвієнко, яка подарувала глядачам часточку своєї душі у виконаних наживо вже відомих хітах та нових піснях. Кодимчан вразила легкість та щирість, з якою співачка спілкувалась з глядачами зі сцени. По закінченню виступу Тоня охоче фотографувалась на згадку з усіма бажаючими.

Завершився захід запальною молодіжною дискотекою, яку подарував усім найвитривалішим мешканцям міста Сергій Токаренко зі своєю командою.

Кодимська міська рада вдячна усім, хто долучився до організації та проведення свята, усім мешканцям, які відвідали захід. Особлива подяка співробітникам Кодимського відділу поліції на чолі з Варшавським В.М. за оперативність у виконанні своєї роботи та підтримку громадського порядку під час проведення святкування.

 

ФОТОзвіт можна переглянути у розділі "Фотогалерея".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних