Рух вантажівок кодимськими вулицями буде заборонено.

Дата: 01.08.2017 09:33
Кількість переглядів: 819

Фото без описуНа черговому засіданні виконкому, що відбувся 31 липня, було розглянуто питання щодо заборони та обмеження руху вантажних автомобілів дорогами м.Кодими. Така необхідність викликана систематичним порушенням водіями вантажівок правил дорожнього руху, незважаючи на заборонні знаки, швидкою руйнацією дорожнього покриття вулиць міста, численними скаргами мешканців міста.

Міська рада неодноразово зверталась до місцевої поліції з проханням посприяти у вирішенні цієї проблеми та посилити заходи впливу на порушників, так як у міської ради таких повноважень не має. Але жодних кроків в даному напрямку так і не було здійснено. Мотивують поліціянти свою бездіяльність відсутністю відповідного рішення виконкому.

Тож відповідно до прийнятого рішення на останньому виконкомі, по вул.Соборній буде заборонено рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів шляхом встановлення дорожнього знаку 3.3 (Рух вантажних автомобілів заборонено). Іншими комунальними вулицями міста буде обмежено рух вантажівок масою до 10 т. Рух автотранспорту, маса якого перевищує 10 т. буде можливе лише за погодженням виконкому Кодимської міської ради дозволеного маршруту . Просимо усіх перевізників взяти інформацію до відома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних