Відбулась робоча нарада з власниками великовантажних автомобілів міста Кодима

Дата: 17.01.2018 09:48
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

16 січня 2018 року за ініціативою міського голови Склярука В.О. відбулась робоча нарада з власниками великовантажних автомобілів міста Кодима у присутності  в.о. начальника Кодимського ВП майора поліції Варшавського В.М. та працівників апарату міської ради.

На даній нараді обговорювались важливі питання щодо дотримання власниками вищевказаної техніки правил благоустрою та правил дорожнього руху. Для вирішення цих питань потрібне порозуміння та відпрацьований план для задоволення потреб як мешканців, так і перевізників.

Проблемним є питання руху великовантажних автомобілів по центру, а також місця їх паркувань по місту. Своєю габаритною технікою перевізники створюють незручності для мешканців Кодими. По-перше, це підвищена загазованість у житловому секторі. По-друге, розбиті вкрай дороги, котрі в нашій місцевості і так важко утримувати в задовільному стані, оскільки місто знаходиться на мочаристій місцевості. По-третє, це шуми, які притаманні роботі вказаної техніки. Більше того, у випадку надзвичайної ситуації (в т.ч. пожежі чи хворобі) спецтехніка не завжди може вільно проїхати по вулицях, де припарковані великовантажні автомобілі, а це є реальна загроза життю і здоров’ю громадян. 

Наступним невирішеним питанням є благоустрій територій, на яких паркується великовантажна техніка та ведеться підприємницька діяльність перевізників.

Під час наради напрацьовано план заходів щодо вирішення даних питань. Зокрема, прийнято рішення про впорядкування парківки великовантажної техніки шляхом облаштування власних ділянок, а також дотримання санітарного стану та правил благоустрою міста на цих ділянках. Запропоновано всім власникам вантажівок отримати дозвіл виконкому на погодження маршруту руху по місту аби не курсувати по загружених центральних вулицях.

На нараді панувало порозуміння та відчувалась небайдужість кожного у вирішенні обговорюваних питань. Міська рада прагне аби в місті життя було комфортним для всіх, і для перевізників, і для пішоходів. Міський голова подякував присутніх за плідну роботу та закликав усіх до співпраці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних