Вінки, купальська ватра, святковий концерт: у Кодимі відсвяткували Івана Купала.

Дата: 10.07.2017 11:25
Кількість переглядів: 861

Фото без опису7 липня кодимчани та гості м.Кодима зібралися біля ставку на центральній вулиці Соборній, де відбувалось «Свято Івана Купала». Дійство організувала та провела Кодимська міська рада. Сонячна погода, піднесений  настрій мешканців, святково задекорована  набережна та ставок, тематична програма – все сприяло аби купальські гуляння  пройшли весело та з незабутніми враженнями.

На початку святкової програми до присутніх з вітальним словом та найкращими побажаннями звернувся кодимський міський голова В.О. Склярук. Далі для гостей свята лунав концерт за участю легендарних  братів Барановських, голосистих та талановитих Максима Овсяника, Ілони Буйденко, Альбіни Гальчинської, Інни Цьоки, Ангеліни Івашини. Родзинкою концерту стали спеціально запрошені гості із селища Піщанки – гурт «Дебют», які розважали кодимчан майстерним та запальним виступом  свого духового колективу та естрадним співом до пізнього вечора.

Не обійшлося Івана Купала без традиційних обрядів. Усі дівчата мали змогу наплести собі купальських вінків з квітів та різнотрав’я, які були заготовлені організаторами заздалегідь та ввечері спустити їх на воду. Також з настанням сутінок усі бажаючі взяли участь в запуску світлових плаваючих ліхтариків, а на березі ставку запалала купальська ватра. Найбільшою потіхою для дітей, яких було дуже багато на святі, стали безкоштовні катання  на катамаранах.

(Більше фото у фотогалереї).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних