Крапки над "і" розставлено. А чи був прорив?

Дата: 03.03.2017 11:29
Кількість переглядів: 729

Фото без описуДо міської ради звернулась громадянка Жемчужина О.Б. з проханням  усунути прорив водогінної труби, який стався біля незавершеного будівництва будівлі та належить її родині.

В заяві громадянка стверджувала, що з водопроводу тривалий час витікає вода, через що під землею ймовірно вже велике озеро і відбувається просадка грунту і як наслідок – руйнування фундаменту будівлі. Також О.Б. Жемчужину турбує якість води, яку споживають мешканці та їх здоров’я, так як через прорив, на її думку, до води потрапляє бруд та шкідливі речовини.  Мешканка скаржиться, що на її неодноразові звернення по даній проблемі жодні компетентні служби та депутати не реагують.

Варто зазначити, що в жовтні 2016 року КП «Кодимакомунсервісом» за зверненням Жемчужиної був здійснений ремонт частини водопроводу. Однак через деякий час від даної громадянки знову почали поступати заяви стосовно прориву та публікації в соцмережах із скаргами на бездіяльність міської ради та комунальної служби. Працівники «Кодимакомунсервіс» 22.02 повторно розпочавши земляні роботи, змушені  були їх припинити через промерзлий грунт, який не давав змогу розкопати його.

Спеціально створена комісія спробувала розібратись з вирішенням даного питання і вкотре обстежила місце пориву.  Візуальне обстеження не виявило жодних ознак прориву. Адже в разі б його наявності вода, в будь-якому випадку, пробиває собі шлях навіть через промерзлий грунт та з великої глибини і б’є ключем. Також комісією було зафіксовано незаконний самозахват частини землі, на якій встановлена огорожа, в результаті чого центральний водогін, який знаходиться на балансі КП «Кодимакомунсервіс», опинився на території незавершеного будівництва. 01.03.2017 р. громадянку Жемчужину О.Б. було запрошено до міської ради для встановлення законності розміщення паркану та перевірки необхідних документів – проекту на будівництво даної будівлі та документів на земельну ділянку, на що Жемчужиною О.Б. було відмовлено. Для того, щоб остаточно поставити крапку в даному питанні, начальнику КП «Кодимакомунсервіс» було запропоновано розкопати місце уявного прориву в присутності власників  будівлі, але витоку води з водопроводу не виявилось, земля біля труби була повністю суха. Більше того, в ході роботи на проїжджій частині було паралізовано рух автотранспорту та пішоходів та нанесено збитків комунальному підприємству в розмірі 3,5 тис.грн.

Останнім часом все більше спостерігається тенденція розповсюдження неправдивої інформації та безпідставних  звинувачень щодо роботи міської ради та КП "Кодимакомунсервіс", в своїй більшості які виявляються несправедливими. Чому це відбувається, а головне, кому це потрібно – питання залишається відкритим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних