Відбулась 14 сесія Кодимської міської ради.

Дата: 14.02.2017 11:53
Кількість переглядів: 737

Фото без описуНа черговій 14 сесії Кодимської міської ради, яка відбулась 10 лютого було прийнято ряд важливих рішень.

Зокрема було затверджено звіт про виконання міського бюджету за 2016 рік.

Залишок коштів на рахунку Кодимської міської ради станом на 01 січня 2017 року становить: за загальним фондом – 2 090 051,21 грн., за спеціальним фондом – 108 055,51 грн.

За підсумками 2016 року до міського бюджету надійшло доходів – 9 711 471,88 грн. В цілому бюджет виконано: за загальним фондом – на 121,5%; за спеціальним – 159, 4%.

Міський бюджет в минулому році недоотримав значні кошти  з юридичних осіб за користування земельними ділянками. Це питання було розглянуто на засіданнях постійних комісій та запропоновано посилити контроль над сплатою орендної плати власників об’єктів, які знаходяться на цих земельних ділянках.

  Окрім того були внесені зміни до бюджету на 2017 рік, якими було виділено 450 тис. грн з міського бюджету на харчування дітей в школах міста Кодими, шляхом перерозподілу коштів, виділених раніше на ремонт ДНЗ «Гвоздика».

Ухваленими рішеннями депутати затвердили плани роботи Кодимської міської ради та її виконавчого комітету на 2017 рік, план соціально-економічного та культурного розвитку м.Кодима на 2017 рік та план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів  на 2017 рік в м. Кодима.

 Своїм рішенням депутати також надали згоду на створення спеціалізованого комунального підприємства  з надання похоронно-ритуальних послуг «Ритуал-сервіс» згідно ЗУ «Про поховання та похоронну справу», яке матиме змогу надавати відповідні послуги та заключати договори з надавачами ритуальних послуг.

Однак вкотре депутати не підтримали рішення про перейменування вулиці Ю.Любомирського на вул. Маяковського, проігнорувавши бажання більше 250-ти мешканців вулиці. В черговий раз мешканці вул. Ю.Любомирського, звертались із заявою до міської ради та були присутніми на засіданні сесії, висловлюючи свої аргументи. Одного голосу не вистачило для позитивного прийняття рішення.

Затвердили на сесії Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Кодима, які постраждали від надзвичайних ситуацій, в розмірі 50% від прожиткового мінімуму та внесли зміни до рішень сесій за 2016 рік, якими визначено розмір одноразової цільової матеріальної допомоги учасникам АТО на оформлення технічної документації із землеустрою в межах 1,5 прожиткового мінімуму та допомогу на поховання деяких категорій осіб  в розмірі до 50% від прожиткового мінімуму.

Також заслухали депутати звіти голів постійних депутатських комісій про проведену роботу  - Гайдук О.І., Криська О.А., Паламарчук Н.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних