Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 років ветеранському руху

Дата: 31.01.2017 11:59
Кількість переглядів: 905

27 січня в залі засідання міської ради відбувся урочисті збори міської організації ветеранів з нагоди 30-річчя створення Організації ветеранів України - найбільш масового громадського ветеранського об’єднання.

 В зібранні взяли участь міський голова Склярук В.О., голова міської організації ветеранів Тростянецький І.І., голова районної організації ветеранів Андрєєв В.А., заступник військового комісара з територіальної оборони майор Лозінський В.М. ветерани війни та праці, гості, запрошені.

З підсумковим звітом про роботу організації за часів створення виступив голова міської організації ветеранів Тростянецький І.І. Він зазначив, що в структурі міської організації ветеранів діє: президія, комітет ветеранів війни та військової служби, комітет ветеранів праці та дітей війни, в роботі яких пріоритетні напрямки – це, насамперед, покращення умов життя організації і героїко-патріотичне виховання молоді. Іван Іларіонович подякував ветеранам за активну участь в громадській роботі, незважаючи на поважний вік, за розуміння та підтримку проблем ветеранів та усіх, хто допомагає у їх вирішенні - міську раду, соціальні служби та ін.

Також з промовою перед присутніми виступив міський голова Склярук В.О. Засвідчуючи глибоку шану та повагу, Володимир Олексійович привітав присутніх ветеранів та представників старшого покоління, наголосив на значній користі ветеранських організацій, адже вони створюють у місті особливий моральний клімат, що позитивно впливає на молоде покоління, сприяє вирішенню багатьох суспільних задач і проблем. Та запевнив, що з боку міської влади вони можуть завжди розраховувати на підтримку та вручив грамоти ряду ветеранів за активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 30-річчя створення Організації ветеранів України.

В свою чергу вітальними словами та Почесними грамотами і подяками привітали ветеранів голова районної організації ветеранів Андрєєв В.А. та заступник військового комісара Лозінський В.М.

Незважаючи на те, що в цілому зібрання мало урочисте направлення, ветерани не могли оминути актуальних проблем, які їх хвилюють та обговорили деякі з них. Насамперед, люди поважного віку занепокоєні проблемами медицини – скороченням штату працівників та відділень Кодимської районної лікарні у разі створення госпітальних округів, занадто завищеними цінами на ліки в місцевих аптеках, стривожені ситуацією з відведенням землі під нове кладовище та рядом порушень норм захоронень померлих на кладовищі та скарг мешканців міста щодо роботи ПП «Рима». Присутні висловлювались та пропонували шляхи вирішення існуючих проблем, зокрема створити ініціативну групу для активізації роботи в даному напрямку.

Підсумувавши роботу засідання, голова міської організації ветеранів І.І. Тростянецький зауважив, що на сьогодні відчувається вакуум в діалозі населення з владою. Тому було запропоновано звернутись до районної влади з пропозицією запровадити двічі на рік зустрічі влади з ветеранськими організаціями міста та району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.