Відбулась 36 сесія міської ради.

Дата: 30.11.2018 13:53
Кількість переглядів: 613

Фото без опису28 листопада відбулась чергова 36 сесія Кодимської міської ради XVII скликання. На порядок денний виносилося, крім пункту «Різне», 20 проектів рішень.

Розпочалось засідання звітом начальника КП «Кодимакомунсервіс» Максимішина Ф.О. щодо виконання рішення, яке депутати прийняли на попередній сесії, що стосувалось списання комунального майна, яке вже вийшло з ладу та не списувалось багато років з балансу комунального підприємства. Федір Олександрович доповів, що було здано 5,1 т металобрухту на загальну суму 27 тис. 791 грн. Кошти оприбутковані та зараховані на рахунок КП «Кодимакомунсервіс».

Своїми рішеннями депутати затвердили:

- ставку за оренду земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності міста, суб’єктами підприємницької діяльності в розмірі 4% відповідно нормативно грошової оцінки з проведенням роздільного розрахунку на підставі технічної документації із землеустрою;

- розрахунок земельного податку згідно економіко-планувальних зон на території м.Кодима на 2019 рік.

Про виконання бюджету міста за 9 місяців 2018 року доповіла заввіділом з питань обліку бюджетних коштів та кредитування виконкому міської ради Бобришова О.В.

За загальним фондом виконано бюджет на 104%. Недоотримав бюджет 50 тис. грн за оренду землі під будівлею «Універмагу».

До спеціального фонду надійшло 509 тис. грн., в т.ч. за викуп земельних ділянок  приватними підприємцями під власними будівлями.

Залишок коштів бюджету станом на жовтень 2018 року становить 1897, 2 тис. грн.

Також народні обранці дали згоду на перерозподіл коштів в міському бюджеті. Зокрема, згідно чисельних заяв від мешканців міста збільшено видатки на лікування кодимчан в розмірі 25 тис. грн. в рамках виконання Програми соціального захисту населення «Турбота».  В цілому із серпня по жовтень цього року на виконання Програми «Турбота» виділено 36,5 тис. грн. на лікування громадян міста. На ремонт водопроводу по вул. Армійська – Шевченка розподілено 70 тис. грн, на утримання доріг – 194 тис. грн.

Ще в ході сесії депутати виділили безоплатно бувшу у використанні тротуарну плитку мешканцю міста для облаштування доріжки біля будинку для зручності проїзду інвалідного візка дитини. Також було виділено дрова, які були видалені в ході зрізання на території м. Кодими, мешканцям міста інвалідам І-ї групи ВВВ Костюк Л.Й., Добровольському І.С. та пенсіонеркам Негрі В.Д., Нестеренко Р.К.

Не підтримали депутати запит депутата Шевчук О.В. щодо звернення до Президента України по питанню скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення. Частина депутатів вважають, що дане звернення не на часі та впевнені, що з введенням війського стану в деяких регіонах їхнє звернення все одно залишиться без уваги.

Заслухавши звіти голів постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету та управління комунальним майном Паламарчук Н.В. та постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, культури і спорту Гайдук О.І., депутати прийняли їх до відома.

Результати голосування та прийняті рішення 36 сесії будуть опубліковані відповідно до законодавства на офіційному сайті Кодимської міської ради в розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних