Пошук

В місті Кодима створено спеціалізоване комунальне підприємство "Ритуал-сервіс".

Дата: 24.04.2017 14:05
Кількість переглядів: 760

Згідно Закону України  «Про поховання та похоронну справу», рішенням сесії Кодимської міської ради №378-7 від 10.02.2017 на території м. Кодими створено спеціалізоване комунальне підприємство з надання похоронно-ритуальних послуг «Ритуал-сервіс» та затверджено ряд нормативно-правових актів, якими зобов’язане керуватись в своїй роботі дане підприємство. Начальником КП «Ритуал-сервіс» розпорядженням міського голови призначено Момотливого Ігоря Миколайовича.

Зокрема визначений мінімальний перелік окремих видів ритуальних послуг, що надаватимуться КП «Ритуал-сервіс» та перелік вимог  щодо  порядку організації поховання і ритуального обслуговування населення на території м. Кодима. Відповідно до чинного законодавства усі суб’єкти підприємницької діяльності, які виявлять бажання надавати ритуальні послуги населенню міста мають звернутися із заявою до керівника КП «Ритуал-сервіс» для укладання договору про надання ритуальних послуг. З видами даних послуг, їх вартістю та з усією необхідною інформацією можна буде ознайомитись на інформаційному стенді на кладовищі або безпосередньо в КП «Ритуал-сервіс».

Звертаємо увагу мешканців м. Кодими! Для визначення місця поховання померлого, реєстрації в спеціальній Книзі поховань та перепоховань померлих громадян, оформлення свідоцтва про поховання потрібно звертатись безпосередньо лише до КП «Ритуал-сервіс» за адресою: м. Кодима, вул. Визволителів України, 87 (міське кладовище), тел.: 067-335-18-22

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних