Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про подання електронних декларацій посадових осіб органів місцевого самоврядування на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Дата: 15.03.2017 15:27
Кількість переглядів: 702

Кодимська міська рада нагадує про наближення терміну подачі електронних декларацій посадових осіб органів місцевого самоврядування та прирівняних осіб, депутатів Кодимської міської ради про необхідність отримання електронного цифрового підпису для заповнення відповідної декларації.

 

У статті 45 Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII «Про запобігання корупції» встановлюється, що особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

 

Декларація заповнюється на веб-сайті Національного агентства з запобігання корупції. З метою полегшення заповнення декларацій розроблено відео, в якому подано детальні роз’яснення заповнення е-декларації на сайті Національного агентства, ознайомитися з якими можна за посиланням: http://nazk.gov.ua/deklaraciya

                                                                                                                  

У всіх випадках, коли технічні збої у роботі Єдиного  державного реєстру заважають поданню електронної декларації чи виправленої декларації про це необхідно повідомити Національне агентство.  Кожен такий випадок розглядається окремо (індивідуально).

 

У разі виникнення помилки при реєстрації чи відсутності підтвердження про реєстрацію особам необхідно звернутись через засоби електронної пошти до служби технічної допомоги Національного агентства з питань запобігання корупції на електронну адресу:  support@nazk.gov.ua для отримання необхідної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.