«Свято добрих сусідів»

Дата: 26.07.2018 15:33
Кількість переглядів: 804

Фото без описуСаме так назвали захід мешканці однієї з вулиць нашого міста, який вони самі ж організували.

21 липня жителі невеличкої вулиці Нової зібралися аби освятити відремонтовану криницю за рахунок коштів міського бюджету на їхній вулиці та влаштували ціле свято. Ця подія співпала зі святом на честь чудотворної Казанської ікони Божої Матері. Для освячення криниці були запрошені настоятель Свято-Хресто-Воздвиженського храму м. Кодима протоієрей Георгій Кушнір та клірик храму - протоієрей Георгій Худинець.

Представник від Кодимської міської ради – заступник міського голови з питань ЖКГ Буйденко О.І. – звернувся до мешканців вулиці Нової, привітав їх зі святом, подякув за небайдужість та активну участь в благоустрої своєї вулиці та запевнив що міська рада й надалі реалізовуватиме усі проекти для покращення комфортного проживання у нашому місті. Жителі Нової в свою чергу подякували міській раді за ремонт криниці, яка була вже в аварійному стані та прогрейдеровану дорогу.

Також старожили розповіли про історію вулиці, як вона забудовувалась починаючи з 1975 року. На вулиці Новій всього 12 хат. Живуть тут мешканці однією дружною сім’єю. Завжди допомагають один одному, підтримують і в радості, і горі, не сваряться і не пліткують. Та й до праці жваво беруться разом. Ось і біля новенької криниці власноруч збудували альтанку для відпочинку, стіл, лавочки, все пофарбували та привели до ладу.

Ще довго того дня мешканці вулиці спілкувалися між собою, жартували, співали пісень, частували домашні страви, приготовані власноруч та пригощали гостей. Навіть погода не завадила зробити це свято теплим та сімейним. Адже кожна сім’я, що мешкає на вул. Новій - Козорізів, Шиндерів, Петришених, Швеців, Константинових, Баськів, Зотових, Мазурів, Паламарчуків, Боярських, Кушнірів - вклала в підготовку усю душу.

В українців є прислів’я: «Добрий сусіда — найкращий родич». Дружною вуличною родиною сміливо можна назвати жителів Нової. Хочеться побажати усім кодимчанам, щоб такі маленькі свята стали хорошою традицією для нашого міста. Адже вони зближують, надихають позитивом, збагачують душу та серце радісними та приємними емоціями, яких здебільшого так не вистачає в наш непростий час.

Кодимська міська рада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних