У місті Кодима стартувала щорічна акція «За чисте довкілля».

Дата: 08.04.2019 15:46
Кількість переглядів: 1151

Фото без описуКодимська міська рада успішно долучилася до Всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля», яка за розпорядженням голови Кодимської РДА Г.Гладенького проходитиме на території Кодимщини в квітні - травні.

Свою участь в акції працівники міської ради розпочали минулої п’ятниці з висаджування саджанців молодих берізок та лип біля міського кладовища. Загалом було висаджено близько 50-ти дерев.

Також впродовж акції Кодимською міською радою планується проведення заходів з покращення благоустрою та озеленення міста, таких як: санітарна чистка дерев по місту, підсів газонів, білування бордюрів, упорядкування кладовищ, пам’ятників, меморіалів, пам’ятних знаків та територій біля них, ямковий ремонт вулиць міста та інші заходи, про які будемо повідомляти додатково.

В рамках зазначеної акції 20 квітня 2019 року буде проводитись “День благоустрою» територій населених пунктів Кодимського району.

Нагадаємо, що згідно із Правилами благоустрою території м. Кодими (https://kodyma-mr.gov.ua/pravila-z-pitan-blagoustroju-teri…/) власники або користувачі земельної ділянки суб’єкти господарювання зобов’язані забезпечувати благоустрій та утримання в належному стані земельні ділянки надані їм у власність або користування, а також прилеглі до них території. Благоустрій та утримання у належному стані вище вказаної території включає: прибирання сміття, відходів, листя; озеленення; збереження зелених насаджень; догляд, обрізання, знесення, висадка зелених насаджень (квітів, дерев, кущів, трави та інших насаджень); відновлення території у міжсезонний період, після стихійних природних явищ, аварій, в інших випадках.

Для наведення чистоти та порядку на прилеглих і закріплених територіях закликаємо всіх мешканців міста Кодими, власників приватних будинків, підприємств, керівників установ та організацій, жителів багатоповерхівок, усіх небайдужих долучитися до щорічної акції «За чисте довкілля».

Зробимо наше місто чистішим та кращим разом!!!

Кодимська міська рада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних