Привітання міського голови з нагоди 26-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора.

Дата: 22.08.2017 15:54
Кількість переглядів: 851

Фото без описуДорога кодимська громадо!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Вже двадцять шість років ми живемо в суверенній країні. Але нам з вами належить ще багато зробити для розвитку України, для перетворення її на справжню правову державу, де найвищими цінностями будуть людська честь і гідність, громадянські свободи та верховенство закону. Будувати справедливий лад, творити державні та суспільні звершення, досягати трудових, мистецьких, спортивних успіхів – це справа кожного з нас.

Вірю, що наша спільна праця на благо рідного міста, рідної Батьківщини завжди буде плідною та натхненною, а здобутки – вагомими й переконливими. Тож будьмо згуртованими у благородному прагненні побудови нового життя! Хай щастить в усіх добрих починаннях, а в наших душах додасться ще більше наснаги та впевненості у власних силах.

Від щирого серця зичу усій кодимській громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 

Міський голова

Володимир Олексійович Склярук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних