Відбулась сесія міської ради.

Дата: 02.07.2019 13:59
Кількість переглядів: 662

Фото без описуНа 40 сесії міської ради,  що відбулась минулого тижня були присутні 18 депутатів із 26.

Значна частина питань порядку денного цього пленарного засідання  стосувалися місцевих податків та зборів на території м.Кодими на 2020 рік. Змін зазнали ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а саме: для готелів, мотелів, ресторанів та барів збільшили відсоткову ставку з 0,5% до 1%. Для фізичних осіб-підприємців встановили ставку єдиного податку для І групи – 10% розміру прожиткового мінімуму, для ІІ групи – 12% розміру мінімальної заробітної плати. Також депутати затвердили норматив відрахування частини прибутку (доходу) для комунальних підприємств Кодимської міської ради, яка підлягає зарахуванню до місцевого бюджету і становитиме 18%.

Своїм рішенням депутати затвердили деякі зміни в плані соціально-економічного та культурного розвитку міста та відповідно в міському бюджеті. Так, за поданням начальника КП «Кодимакомунсервіс» додатково були виділені кошти на прочищення каналізаційних стоків (55 тис грн) та придбання сміттєвих контейнерів (100 тис грн). За клопотанням депутата міської ради Чепурняка Р.І. виділено 60 тис на  завершення ремонту тротуару на вул. Визволителів України. Та на придбання житлового будинку на вул. Армійській (для облаштування заїзду на територію КП «Кодимакомунсервіс» ) – 45 тис грн.

За клопотанням депутатів міської ради  Славінської Л.Б. та Дяченка М.М. та багаточисленні звернення мешканців було вирішено встановити засоби  примусового обмеження автомобільного руху («лежачі поліцейські») на наступних вулицях: Вишнева (біля магазину «Едем»), Армійська, Ю.Любомирського, перехресті вулиць Івана Авеличева та Південної, Івана Авеличева та Чайковського.

Наостанок депутати розглянули земельні питання та затвердили відповідні рішення. Більш детально ознайомитись з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Кодимської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних