Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про громадські слухання з питання розгляду проектів державного планування.

Дата: 05.07.2019 14:07
Кількість переглядів: 461

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Шановні мешканці

населеного пункту Кодима!

 

Повідомляємо, що з 6 липня 2019 року по 5 серпня 2019 року будуть здійснені громадські слухання з питання розгляду проектів державного планування, а саме Детального плану території для будівництва, експлуатації та обслуговування магазину змішаної торгівлі, розташованого за адресою: вулиця Соборна №36 м.Кодима Кодимської міської ради Кодимського району Одеської області та Детального плану території під розміщення кафе і готелю за адресою: вулиця Соборна №137-139 м. Кодима Кодимської міської ради Кодимського району Одеської області, презентації яких відбудуться 15 липня 2019 року об 11:00 годині у приміщенні Кодимської міської ради та громадські обговорення з питання розгляду документа державного планування – Детального плану території для будівництва, експлуатації та обслуговування магазину змішаної торгівлі, розташованого за адресою: для будівництва, експлуатації та обслуговування магазину змішаної торгівлі, розташованого за адресою: вулиця Соборна №36  м. Кодима Кодимської міської ради Кодимського району Одеської областіна підставі Рішення Кодимської міської ради Кодимського району Одеської області №120 -VII від 28.11.2018  року та звіту про стратегічну екологічну оцінку до цього документу державного планування, відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Замовник документу державного планування звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу, Кодимська міська рада Кодимського району Одеської області, виконавець – ТОВ «Проектне бюро «Базис».

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Кодимської міської ради за адресою: 66000, м. Кодима, вул.Соборна,106,  Кодимська міська рада Кодимського району Одеської області, або на електронну адресу: kmr-106@ukr.net

Проведення консультацій з Департаментом охорони здоров’я Одеської ОДА; Департаментом екології та природних ресурсів Одеської ОДА; Міністерством екології та природних ресурсів України та Міністерством охорони здоров’я України, у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 5.08.2019 року.

Ознайомитися з документацією можна за адресою: м.Кодима, вул.Соборна, 106  Кодимська міська рада Кодимського району Одеської області, також на офіційному веб-сайті - https://kodyma-mr.gov.ua/

Відповідальний тел. (04867) 2-66-73 ; Морозова Марія Олександрівна 093-953-37-33   e-mail: kmr-106@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.