Кодимська міська рада вживає усіх заходів щодо відновлення водопостачання в місті.

Дата: 22.08.2019 11:26
Кількість переглядів: 2160

Фото без описуФото без описуУ зв’язку з критичною ситуацією та соціальною напругою, що склалася навколо ситуації із відключенням водопостачання населенню міста через заборгованість за електроенергію  КП «Кодимакомунсервіс» перед  електропостачальною компанією Кодимська міська рада повідомляє про реальний стан речей на сьогоднішній день.

 

Згідно наданому постачальником електричної енергії реєстру споживачів електроенергії боржників з постачання електричної енергії дебіторська заборгованість по е/енергії КП «Кодимакомунсервіс» станом на 12.08.2019 становила близько 300 тис. грн., про що було повідомлено начальника КП «Кодимакомунсервіс» Максимішина Ф.О. та наголошено на персональній відповідальності за наслідки, пов’язані з припиненням електропостачання, яка покладатиметься безпосередньо на керівництво споживача-боржника. Через несплату боргу в зазначені терміни Кодимський РЕМ оператора системи розподілу АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» припинив електроживлення усіх обєктів КП «Кодимакомунсервіс» 20.08.2019 р.

 

Кодимський міський голова Склярук В.О. неодноразово наголошував начальнику КП «Кодимакомунсервіс» Максимішину Ф.О. на  існуючій проблемі та наполягав на тому, щоб працівники комунального підприємства ретельніше проводили моніторинг та контроль за розрахунками населення за спожиті послуги, проводили роботу з боржниками аби не допустити тієї ситуації, що сталася.

 

Наразі Кодимська міська рада проводить активну роботу для найшвидшого вирішення проблеми з відключення водопостачання та приносить свої вибачення перед містянами за допущені недоліки в роботі КП «Кодимакомунсервіс». Міський голова доручив начальнику КП «Кодимакомунсервіс» вжити усіх необхідних заходів щодо погашення усієї заборгованості перед компанією-постачальником електричної енергії та для негайного  відновлення водопостачання в місті. Також начальника комунального підприємства Максимішина Ф.О. було притягнуто до дисциплінарної відповідальності та  було оголошено йому догану міським головою Скляруком В.О через допущення відключення питної води населенню при кліматичних умовах: підвищення зовнішньої температури до 33о С.

 

 Станом на 01.08.2019 заборгованість населення перед КП «Кодимакомунсервіс» за воду та водовідведення, не враховуючи вивіз сміття, складала трохи більше 200 тис. грн. Серед боржників також виявилися бюджетні установи міста, такі як школи, садочок, притулок, військова частина А-2896, Кодимський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (військомат). Найбільші борги у школи №1 – 6 953 грн., військової частини – 14 653 грн., військомату – 2 913 грн. Загальна заборгованість юридичних осіб та бюджетних установ міста станом на 20.08. 2019 р. установ складала  29 тис 793 грн.

Вчора 21.08. мешканці міста активно почали сплачувати свої борги, тому комунальне підприємство уже частково змогло розрахуватися за електроенергію та погасило частину боргу в сумі близько 43 тис. Також Кодимська міська рада повністю розрахувалася з КП «Кодимакомунсервіс» за поточні роботи у сумі близько 100 тис грн.

КП «Кодимакомунсервіс» було направлено листа із списком боржників бюджетних установ міста до Кодимської РДА і наразі сьогодні планується погашення комунсервісом ще значної частини боргу.

 

Також міський голова Склярук В.О. зобов’язав комунсервіс погасити усю заборгованість за електроенергію сьогодні до 14.00 год.  У разі, якщо начальник КП «Кодимакомунсервіс» Максимішин Ф.О. поставиться відповідально та виконає вчасно  усі доручення міського голови, сподіваємось уже сьогодні до вечора водопостачання в місті буде відновлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних