Кодимська міська рада інформує...

Дата: 07.10.2019 10:36
Кількість переглядів: 745

ВідповіФото без описудно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова не рідше одного разу на рік звітує про роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

04 жовтня 2019 року у районному будинку культури відбулась чергова загальноміська сходка Кодимського міського голови Володимира Олексійовича Склярука. В роботі сходки приймали участь голова Кодимської районної державної адміністрації Гладенький Г.М., заступник  голови Кодимської районної ради Чернійчук О.А., начальник Кодимського відділу поліції Балтського ВП ГУНП в Одеській області Мельниченко В.Ю., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гуцол О.В.

В ході звітної доповіді Кодимський міський голова Склярук В.О. довів до відома присутніх інформацію про те, що було зроблено в місті за останній рік, що заплановано ще зробити до кінця 2019 року. Міський голова доповідав про зроблене у розрізі видів робіт, назв об’єктів роботи та зазначав скільки коштів з міського бюджету було витрачено на ці цілі.

Міський голова виніс на розгляд сходки пропозицію, щодо старого кладовища по вул. Героїв АТО, яке пропонував засадити деревами, оскільки цього потребують вимоги діючого законодавства.

На запитання щодо боротьби з безпритульними собаками, міський голова повідомив, що зрушення в даному напрямку є, але водночас це питання залишається не вирішеним. Голова запропонував містянам надати свої пропозиції, щодо вирішення даного питання.

Мешканці м.Кодима задавали багато запитань міському голові та членам президії, що стосувались і ремонту доріг по місту, і рух великовантажного транспорту по місту, і облаштування переходу залізничних колій.  Всі ці питання будуть включені в плани робіт, як міської ради так і відповідних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних