Відбулась сесія міської ради.

Дата: 24.03.2020 08:09
Кількість переглядів: 1693

Фото без опису           

 

 На 48 сесії міської ради,  що відбулась минулого тижня були присутні 19 депутатів із 26.

        Під час роботи сесії депутати висловлювали свої зауваження та пропозиції по обговорюваних питаннях, дотримуючись регламенту міської ради. Доповідачі прийняли до уваги рекомендації та поради депутатів, які будуть враховані у подальшій роботі. Радою прийнято ряд важливих для мешканців міста рішень:

  • Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад ( доповідач секретар міської ради Шепеля Л. В.)
  • Про розробку комплексної схеми розміщення тимчасових споруд та архетипу для провадження підприємницької діяльності м. Кодима ( доповідач – Гуцол О. В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади)
  • Про затвердження розпоряджень Кодимського міського голови, виданих у міжсесійний період ( доповідач секретар міської ради Шепеля Л. В.)
  • Про внесення змін до плану соціально-економічного та культурного розвитку міста Кодима на 2020 рік ( доповідач – Гуцол О. В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади)
  • Про внесення змін до рішення №1655-VII від 06.12.2019 року «Про місцевий бюджет міста Кодима на 2020 рік»      ( доповідач – Бобришова О. В., заввідділом з питань обліку бюджетних коштів та кредитування виконкому міської ради )
  • Про передачу матеріальних активів на баланс КП «Кодимакомунсервіс» ( доповідач – Гуцол О. В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади)
  • Про надання дозволу КП «Кодимакомунсервіс» на знесення житлового будинку для облаштування заїзду по вул. Армійська, 95 ( доповідач – Гуцол О. В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади)
  • Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Кодима нерухомого майна         ( доповідач – Гуцол О. В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади)
  • Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення від 14.03.2008 року ( доповідач – Бобришова О. В., заввідділом з питань обліку бюджетних коштів та кредитування виконкому міської ради )
  • Про передачу в оренду частини нежитлового приміщення квартирно-експлуатаційному відділу м. Одеса                  ( доповідач – Бобришова О. В., заввідділом з питань обліку бюджетних коштів та кредитування виконкому міської ради )

Наостанок депутати розглянули ряд земельних питань та затвердили відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних