САНІТАРНА ОЧИСТКА ТА БЛАГОУСТРІЙ МІСТА КОДИМА.

Дата: 09.04.2020 10:15
Кількість переглядів: 2183

  Фото без опису 

 

  З метою санітарного очищення міста Кодима після зимового періоду, відновлення благоустрою та озеленення території, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і місць загального користування Кодимська міська рада закликає небайдужих мешканців міста, підприємців різних форм власності, керівників установ та організацій долучитись до роботи по покращенню благоустрою міста, а саме наведення чистоти та порядку на своїх прилеглих і закріплених територіях, щоб у Великодній період м. Кодима мала справді святковий вигляд. 

    Нагадуємо, що згідно із Правилами благоустрою території м. Кодими (https://kodyma-mr.gov.ua/pravila-z-pitan-blagoustroju-teri…/) власники або користувачі земельної ділянки суб’єкти господарювання зобов’язані забезпечувати благоустрій та утримання в належному стані земельні ділянки надані їм у власність або користування, а також прилеглі до них території. Благоустрій та утримання у належному стані вище вказаної території включає: прибирання сміття, відходів, листя; озеленення; збереження зелених насаджень; догляд, обрізання, знесення, висадка зелених насаджень (квітів, дерев, кущів, трави та інших насаджень); відновлення території у міжсезонний період, після стихійних природних явищ, аварій, в інших випадках.

  При цьому наголошуємо на необхідності неухильного дотримання санітарних та протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних