Кодимський міський голова здобув суспільні нагороди.

Дата: 23.06.2020 16:28
Кількість переглядів: 2666

 

Напередодні Дня Конституції 2020 року, рішенням Президії Асамблеї ділових кіл за визначні заслуги перед Україною Кодимського міського голову Склярука Володимира Олексійовича удостоєно ордену національної звитяги «За громадянську доблесть» з посвідченням, іменним дипломом, почесною іменною зброєю – оригінальним кортиком.

За період роботи Володимира Олексійовича на посаді міського голови відбулися і відбуваються позитивні зміни. Він, разом з депутатським корпусом, виконавчим комітетом та працівниками міської ради, щоденно намагається покращити життя людей в нашому рідному місті Кодима. Впродовж всього скликання розбудовуються тротуари по вулицях міста, ремонтуються дороги, криниці, відновлено міський парк, утримуються місця загального користування в належному стані та ін.  

Як керівник, Володимир Олексійович, навіть в умовах кризи знаходить можливості продовжувати розбудовувати місто, вирішувати життєві питання мешканців міста, створювати їм комфортні умови для проживання та бажання залишатись в Кодимі. Він є принциповим, справедливим, неупередженим очільником громади. Для нього всі жителі міста нібито рідні. Він здатний вникати в проблеми людей, вирішувати їх проблеми з високим ступенем ефективності. Відмінною рисою є його здатність слухати людей і прислухатися до пропозицій, але при цьому завжди останнє вирішальне слово залишається за ним, він не боїться нести відповідальність за прийняті рішення, здатний їх відстоювати і доводити до логічного завершення.

Слід відмітити, що в 2019 році в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці, Кодимського міського голову Склярука В.О. було удостоєно Почесного звання «Лицар Вітчизни» та нагороджено орденом «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» з посвідченням, іменним дипломом, почесною іменною зброєю – оригінальною лицарською шаблею та нагрудним знаком Лицарського Легіону України.

Дуже приємно, що наш земляк, очільник кодимської громади удостоєний високими нагородами на ряду із видатними українцями, такими як Олег Скрипка, Ніна Матвієнко і наша землячка - лікар Тамара Остапок. Радує й те, що про нашу рідну Кодиму знають вже і в Києві.

Бажаємо Володимиру Олексійовичу і надалі завжди залишатись таким принциповим та справедливим у вирішенні важливих питань, нехай йому вистачає сил та енергії аби змінити Кодиму на краще.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних