Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України інформує.....

Дата: 30.06.2020 16:04
Кількість переглядів: 421

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ЗА ВІКОМ НА ПІЛЬГОВИХ УМОВАХ ВІДПОВІДНО ДО ПУНКТУ 7 ЧАСТИНИ ДРУГОЇ СТАТТІ 114 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАГАЛЬНООБОВ'ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ ПЕНСІЙНЕ СТРАХУВАННЯ» БАГАТОДІТНИМ МАТЕРЯМ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ

 

Паспорт громадянина України, для іноземців та осіб без громадянства - паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства, та посвідка на постійне проживання або інший документ, що підтверджує законність перебування іноземця чи особи без громадянства на території України,ау разі звернення інших осіб від імені заявника - також документи, що посвідчують особу та повноваження одержувача послуги.

Довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім тих, у кого відсутня довідка через релігійні переконання)

Документи про страховий стаж.

Довідка про заробітну плату за будь-які 60 календарних місяців до 01.07.2000 (за бажанням).

Свідоцтво про одруження чи інший документ про зміну прізвища, імені та по батькові.

Свідоцтво про народження дітей.

За наявності документи, що підтверджують особливий статус особи: посвідчення учасника війни, учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС чи потерпілого від Чорнобильської катастрофи, почесного донора України, почесного донора СРСР та інші.

Громадяни України, зареєстровані на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, надають документ уповноваженого органу Російської Федерації про те, що особі не призначалась пенсія за місцем реєстрації на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, та особисту декларацію про відсутність громадянства держави-окупанта.

Для виготовлення пенсійного посвідчення у паперовому вигляді надається кольорове фото розміром 60 ММ X 40 мм -1 шт., для виготовлення електронного пенсійного посвідчення - кольорове фото розміром ЗО мм х 25 мм - 1 шт.

Для виплати пенсії в установі банку надається довідка з банку про відкриття рахунку для зарахування пенсії.

 

 

 

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

У ЗВ'ЯЗКУ З ВТРАТОЮ ГОДУВАЛЬНИКА ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ ПЕНСІЙНЕ СТРАХУВАННЯ»

- Свідоцтво про народження або паспорт особи, якій призначається пенсія, а у разі звернення інших осіб від імені заявника - також документи, що посвідчують особу та її повноваження.

- Довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків особи, якій призначається пенсія, та померлого годувальника (подається у разі, якщо особа, яка звернулася з заявою про призначення пенсії у зв'язку з втратою годувальника, має такі документи).

- Документи про страховий стаж померлого годувальника.

- Довідка про заробітну плату за будь-які 60 календарних місяців до 01.07.2000 померлого годувальника (за бажанням особи, яка звертається за призначенням пенсії).

- Свідоцтво органу ДРАЦС про смерть годувальника або рішення суду про визнання його безвісно відсутнім, або оголошення його померлим.

- Довідка про склад сім'ї померлого годувальника та копії документів, що засвідчують родинні стосунки члена сім'ї з померлим годувальником (за наявності).

- Свідоцтво про одруження чи інший документ про зміну прізвища, імені, по батькові (за необхідності).

- Документи про стаж особи, яка звертається за призначенням пенсії [чоловіка (дружини), батька, матері, якщо вони досягли пенсійного віку, передбаченого статтею 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»].

- Довідка про те, що чоловік (дружина), а в разі їхньої відсутності - один з батьків, дід, баба, брат чи сестра померлого годувальника незалежно від віку і працездатності не працюють і зайняті доглядом за дитиною (дітьми) померлого годувальника до досягнення нею (ними) 8 років.

- Документ про перебування членів сім'ї (крім дітей) на утриманні померлого годувальника.

- Довідка загальноосвітніх навчальних закладів системи загальної середньої освіти, професійно-технічних, вищих навчальних закладів про те, що утриманці навчаються за денною формою навчання (за необхідності).

- За наявності документи, що підтверджують особливий статус годувальника: посвідчення учасника війни, учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС чи потерпілого від Чорнобильської катастрофи, почесного донора України, почесного донора СРСР та інші.

- Для виготовлення пенсійного посвідчення у паперовому вигляді надається кольорове фото розміром 60 мм х 40 мм -1 шт., для електронного - кольорове фото розміром 30 мм х 25 мм -1 шт.

- Для виплати пенсії в установі банку надається довідка з банку про відкриття рахунку для зарахування пенсії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.