ЗВЕРНЕННЯ КП "КОДИМАКОМУНСЕРВІС" ДО ГРОМАДИ М.КОДИМА.

Дата: 03.07.2020 13:20
Кількість переглядів: 352

       Фото без опису

      Останнім часом у місті Кодима стали частішати випадки зменшення тиску води у водопровідній мережі, а подекуди і її відсутності в різні години дня. Така ситуація виникла у зв’язку з тим, що питна вода із міської водопровідної системи стала використовуватися жителями міста для поливу присадибних ділянок.
Комунальне підприємство «Кодимакомунсервіс» проаналізувавши ситуацію і оцінивши її як загрозливу, прийняли рішення звернутися до жителів міста з приводу цього важливого питання щодо водозабезпечення в нашому місті.
      На даний час у нас формується негативна ситуація в питаннях водопостачання, яка може нести загрозу періодичної відсутності води в більшій частині домогосподарств міста.
      Викликана ця ситуація тим, що протягом останніх тижнів на багатьох присадибних ділянках мешканцями міста здійснюється інтенсивний полив водою, яка подається на вулиці міста та житлові будинки через міську водну мережу. В результаті цього, в міському водогоні значно зменшується тиск води. В баштах, куди насосами підкачується вода, падає рівень води до дуже низького об’єму, що технічно не дозволяє подавати воду до системи в кількості, необхідній для стабільного споживання. Міські водно-насосні станції просто не встигають накопичувати воду для стабільної її подачі населенню.
     В свою чергу низький тиск води, або її відсутність викликає незадоволення у жителів міста, які не мають елементарної можливості для здійснення щоденних побутових проблем.
     Ми добре розуміємо, що на нинішній період часу ми ще не можемо забезпечити безперебійне водопостачання в місті, яке б не викликало запитань серед жителів. Ми не можемо відразу охопити всі вулиці міста і замінити всю міську водопровідну систему, термін експлуатації якої вже давно вичерпався. Але ми продовжуємо розмірену роботу по ремонту та оновлення водопровідних мереж міста, яка не змінювалася багато років через об’єктивні причини. Тому КП « Кодимакомунсервіс» звертається до вас, шановні мешканці міста, з проханням проаналізувати цю ситуацію, яка може стати вкрай складною. Якщо у домогосподарствах буде продовжено використання води для поливу огородніх культур, в місті буде спостерігатися постійна нестача води.

    Також наголошуємо, що для забезпечення безперебійного водопостачання необхідна вчасна оплата за спожиті послуги, оскільки через недофінансування комунальне підприємство втрачає можливість своєчасно та в повному обсязі розраховуватись з постачальниками електричної енергії, заправляти пальним виробничий транспорт, виплачувати заробітну плату своїм працівникам та інш.

     Стабільна робота підприємства повністю залежить від надходжень за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Це єдине джерело фінансування. На жаль, карантинні заходи значно погіршили рівень цих надходжень. Попри те, що за несвоєчасну оплату комунальних послуг упродовж карантину не стягуватиметься пеня та не скасовуватиметься субсидія, кожен має бути свідомим того, що затримуючи оплату, він ставить комунальну сферу міста перед загрозою. Ми вдячні тим абонентам, які у надскладних умовах своєчасно і в повному обсязі оплачують комунальні послуги, а ми в свою чергу, й надалі робитимемо усе можливе для того, щоб у крані кожного споживача завжди була вода.

   Просимо вас віднестися до цього питання з глибоким розумінням та відповідальністю, сподіваємося на вашу свідомість!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних