Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Дата: 04.09.2020 08:40
Кількість переглядів: 2417

Фото без опису

 

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» організовано акцію Всеукраїнським молодіжним рухом «Lets do it Ukraine».

Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є одним акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища. У 2018 році організацію «Let’s Do It World» нагороджено премією Громадянина Європи від Європейського парламенту. «Let’s Do It Ukraine» – це Всеукраїнський молодіжний рух, який протягом 5-ти років активно діє в 24 областях України, завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа проєктна діяльність організації вже об’єднала понад 2,5  млн. учасників у всеукраїнських та локальних проєктах: «Зробимо Україну чистою разом», «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», всеукраїнський екологічний фестиваль «Чисто Fest» та інших. Всесвітній день прибирання проходить за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України спільно з Міжнародним молодіжним рухом School Recycling World, Всеукраїнським молодіжним центром.

19 вересня 2020 року Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. 

  • Побачив? Прибери!  Індивідуальні очищення стартують вже сьогодні. Робіть фото на локаціях до і після прибирання, донесіть зібране до найблищого баку для сміття.
  • Групове очищенняЗбиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.
  • Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації перетворіть його на змагання.

Приєднуйся до всесвітнього дня прибирання!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних