Відбулась чергова 39 сесія міської ради.

Дата: 30.05.2019 16:08
Кількість переглядів: 707

Фото без опису29 травня депутати Кодимської міської ради зібрались для роботи чергової 39 сесії міської ради  та розглянули 17 питань порядку денного.

Перші три питання стосувались реєстрації нового депутата у складі Кодимської міської ради та внесення відповідних змін у рішення. У зв’язку із смертю депутата Красовського В.М., до складу депутатського корпусу увійшов наступний за черговістю депутат, включений до виборчого списку від Кодимської районної організації політичної партії «Опозиційний блок» - Бурмістр Людмила Іллівна. За депутатом погодили закріплення таких вулиць міста – Київська, Подільська, Тиха, Елеваторна, Гоголя, Героїв АТО №29-109.

Далі депутати розглянули питання про зміну меж виборчих дільниць, внесене в порядок денний депутатом Сажиною Л.Л. Згідно побажань мешканців для зручності голосування вулиці Озерна та Пушкіна включили  до меж виборчої дільниці № 510443 (пл. Перемоги, 4, Будинок культури), а вулиці Спортивна, Суворова, Єсеніна — до меж виборчої дільниці № 510445 (вул. Соборна, 113, Кодимська "ЗШ І-ІІІ ст."). Тепер мешканці даних вулиць в майбутньому зможуть голосувати за новими адресами. Ці зміни не будуть стосуватися парламентських виборів, які очікуються в липні.

В ході роботи сесії  депутати заслухали доповідачів по питаннях  виконання плану соціально-економічного та культурного розвитку міста Кодима за січень-квітень 2019 року та виконання Кодимського міського бюджету за І квартал 2019 року. У зв’язку з перевиконанням міського бюджету за даний період за рахунок збільшення земельного податку для юридичних осіб, є можливість додатково спрямувати 1 млн 750 тис грн на ремонт доріг (861 тис грн), тротуарів (609 тис грн) та утримання інших об’єктів благоустрою (280 тис грн). Про що депутати внесли зміни у відповідні рішення.

Ще одним рішенням народні обранці надали дозвіл Кодимській міській раді на проведення процедури відчуження/передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Кодима. Це такі об’єкти як міський кінотеатр «Мир», який розташований за адресою м. Кодима вул. Садова, 2 та нежитлове приміщення, яке розташоване за адресою м. Кодима вул. Шевченка, 52.

Найбільш запеклі дискусії викликало у депутатів питання про прийняття Кодимською міською радою участі в етно-фестивалі «Кодима-фест-2019». Висловлювались різні думки. Частина із присутніх депутатів висловлювались за участь міської ради в цьому заході. Однак більша частина депутатів не побачила доцільності участі у фестивалі. Аргументували депутати свою точку зору тим, що за весь час існування «Кодима-фест», фестиваль не приніс жодної користі місту та району та ніяким чином не вплинув на його туристичний та економічний розвиток. Тому і кошти, які планується витратити на участь, краще спрямувати на вирішення проблем міста. Насамкінець депутати так і не дійшли згоди з даного питання та не прийняли його навіть за основу.

Серед інших, розглянутих депутатами питань, були земельні, питання зняття з балансу Кодимської міської ради житлових приміщень у зв’язку з їх приватизацією, про передачу основних засобів на баланс КП «Кодимакомунсервіс» та ін. З усіх питань прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних