В Кодимі відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 10.05.2017 16:26
Кількість переглядів: 678

Фото без описуУ Кодимі вже стало доброю традицією, що городяни і гості міста збираються 9 травня на площі Перемоги, щоб вшанувати пам'ять полеглих і віддати шану живим героям Другої світової війни, які звільнили людство від фашизму. Так цього дня в Будинку культури відбувся мітинг, присвячений 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Участь у заході взяли керівники міста та району, ветерани, учасники Другої світової війни,  учасники АТО, представники підприємств, організацій, депутати, школярі, кодимчани та гості нашого міста.

Щирі слова вітання із 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на адресу  ветеранів, учасників Другої світової війни  та всіх кодимчан висловив міський голова В.О. Склярук. Він зазначив, що Друга світова війна стала трагедією та гуманітарною катастрофою, яка завдала непоправних втрат людській цивілізації та культурі. «Святий обов’язок нинішнього покоління - берегти пам’ять про тих, хто віддав своє життя за мирне щасливе майбуття, а також піклуватися про тих, хто дожив до наших днів», - підкреслив Володимир Олексійович. Керівник міста подякував ветеранам з героїзм, незламність духу та самовіддану любов до рідної країни, а також побажав усім кодимчанам добра, злагоди, світлого майбутнього нашим дітям та найскорішого повернення миру та спокою на нашу благодатну українську землю.

Ветеранам, які були присутні на урочистому мітингу, Володимир Олексійович вручив квіти та подарунки. Частину ветеранів Другої світової війни за дорученням В.О. Склярука напередодні відвідали вдома заступник міського голови  О. Гуцол та секретар міської ради Л. Шепеля, привітали їх зі святом та від імені міської ради також вручили подарункові набори. Станом на сьогодні у місті залишилось 8 ветеранів.

Після завершення мітингу його учасники поклали квіти до Вічного вогню та Меморіалу загиблим у роки Другої світової війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних