Вітання міського голови В.О. Склярука з Днем міста Кодими

Дата: 26.09.2017 16:26
Кількість переглядів: 2524

Фото без описуШановні кодимчани та гості нашого міста!

Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до Вас, вітаю усіх із 263-ою річницею Дня міста Кодими та Храмовим святом!

Це свято улюблене і шановане всіма кодимчанами. Його святкує кожен, хто вважає нашу славну Кодиму своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.

Місто – це не тільки вулиці, будинки, парки і тротуари. Місто – це наш спільний дім, побудований з унікальної мозаїки людських характерів. Це кожне серце, в якому живе приємний спогад про часи, проведені в Кодимі. А коли так, ми маємо дбати не лише про окремі об’єкти інфраструктури, а дивитись трохи ширше – все це повинно створювати атмосферу комфорту та затишку людей. Людина, її комфорт та безпека – ось головні пріоритети міської влади.

Хочу, щоб усі ми зрозуміли, Кодима – наш дім. Вона була до нас, вона живе зараз і буде після нас. Не забуваємо це та зробимо наше місто ще кращим. Усі разом.

Мрію, щоб наше місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим, щоб заможніше жилося кодимчанам, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – уродини нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну кодимську родину.

Дорогі земляки! Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному місту. Лише згуртовано, лише разом ми всі задуми – виконаємо, всі тимчасові негаразди подолаємо, всіх мрій досягнемо!

У цей святковий день, від імені депутатів міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем міста.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

 

З повагою, Кодимський  міський голова Володимир Склярук

 

Шановні кодимчани та гості нашого міста!

В пятницю, 29 вересня 2017 року будемо раді бачити Вас на святкуванні уродин  нашого славного міста Кодима.

Впродовж  урочистого Дня міста  Вас  очікуватиме  концертно-розважальна програма за участі дитячих та  дорослих художніх колективів, виконавців нашого міста та запрошених гостей, цікаві виставки, дитячі розваги,  вогняне та пісочне шоу, незабутні миті живого спілкування, святкова торгівля та дискотека.

Чекаємо Вас разом з родиною та друзями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних