50 сесія Кодимської міської ради VII скликання не відбулась.

Дата: 17.09.2020 11:31
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

 

16 вересня 2020 року в приміщенні Кодимської міської ради мала відбутись 50 сесія Кодимської міської ради VII скликання. Питання, що подані на розгляд депутатам стосувались багатьох життєво-важливих для жителів міста проблем. Серед них питання про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.01.2018 року №768-VII «Про  затвердження  Програми соціального захисту населення «Турбота» Кодимської міської ради на 2018-2020 роки, про затвердження розпоряджень Кодимського міського голови, виданих у міжсесійний період, про виконання плану соціально-економічного та культурного розвитку міста Кодима за 8 місяців 2020 року, про виконання Кодимського міського бюджету за І півріччя 2020 року, про хід виконання Програм Кодимської міської ради, про внесення змін до плану соціально-економічного та культурного розвитку міста Кодима на 2020 рік, звіт начальника КП «Кодимакомунсервіс», про внесення змін до рішення №1655-VII від 06.12.2019 року «Про місцевий бюджет міста Кодима на 2020 рік, земельні питання та інш.

При голосуванні більшість депутатів не підтримали порядок денний. Таким чином засідання сесії було зірвано і депутати не розглянули жодне питання. Хоча було запропоновано проголосувати хоча б за земельні питання та програму соціального захисту населення «Турбота». Зірвана сесія яскраво показала, заради чого працювала значна кількість депутатів Кодимської міської ради. Відповідь на це питання очевидне.

Кодимська міська рада просить вибачення у мешканців міста та повідомляє, що додаткова інформація стосовно скликання наступної сесії буде опублікована на офіційному сайті Кодимської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних