Відбулось засідання депутатської комісії та позачергової 51 сесії Кодимської міської ради VII скликання

Дата: 22.09.2020 13:50
Кількість переглядів: 1572

Фото без опису

   22.09.2020 року о 9-00 годині в приміщенні Кодимської міської ради відбулось засідання депутатської комісії  щодо вивчення питання про припинення  дії договору № 1 від 11 жовтня 2017 року «Про делегування повноважень на будівництво водонапірної мережі по вул. Грушевського, Квіткова та Лісна в м. Кодима Одеської області» та договору № 2 від 11 жовтня 2017 року «Про делегування повноважень на будівництво артезіанської свердловини та водонапірної башти по вул. Грушевського в м. Кодима Одеської області» з КП «Облтрансбуд». Запрошені на засідання голова Кодимської районної ради Чернійчук О. А. та мешканці міста. В процесі обговорення Кодимський міський голова, голова Кодимської районної ради,  всі депутати та запрошені мешканці міста внесли свої пропозиції щодо вирішення питання. Після обговорення було розглянуто проект рішення:

1.Делегувати представника від Кодимської міської ради в особі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради до Комунального підприємства «Облтрансбуд» для вивчення питання щодо доцільності розірвання договору № 1 від 11.10.2017 року та №2 від 11.10.2017 року.

2. Звернутись до депутатів Одеської обласної ради Барського О.Л., Сорочан М.В., Лупашко С.І. з клопотанням щодо виділення з Одеської обласної ради коштів для продовження робіт по виконанням умов договору № 1 від 11.10.2017 року та № 2 від 11.10.2017 року.

3. Відповідальному заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на черговій сесії доповісти про прийняті рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

 Після голосування проект рішення винесено на розгляд пленарного засідання позачергової 51 сесії Кодимської міської ради VII скликання, яка розпочалась одразу ж після засідання депутатської комісії. Присутні 22 депутати із 26. До початку роботи сесії рекомендований перелік питань розглянуто, порядок денний позачергової 51 сесії затверджено. Питання порядку денного розглянуті депутатами та рішення затверджені.   

Кодимський міський голова подякував депутатам за роботу та сподівається, що  спільними зусиллями та в законодавчому руслі це важливе для мешканців міста питання буде вирішено.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних