Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради VII скликання.

Дата: 01.12.2020 11:41
Кількість переглядів: 662

 

Напередодні 20-річчя Дня місцевого самоврядування в Україні, 1 грудня в приміщенні Кодимської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради. Міський голова Володимир Олексійович Склярук представив на розгляд порядок денний із нагальними питаннями:

1. Про  розгляд  розпоряджень  Кодимського  міського  голови  в період засідань між виконкомами. ( доповідач: Бобришова О.В.- завідуюча відділом з бухгалтерського обліку Кодимської міської ради.)

2. Про виконання Кодимського міського бюджету за 9 місяців 2020 року.             ( доповідач: Бобришова О.В.- завідуюча відділом з бухгалтерського обліку Кодимської міської ради.)

3. Про надання дозволу громадянці Колісник Наталії Анатоліївні на добудову житлового приміщення до однокімнатного житлового будинку, який знаходиться за адресою: м. Кодима, вул. Лермонтова, 5. (доповідач: Коваль А.В.- секретар виконавчого комітету Кодимської міської ради.)

4. Про присвоєння поштової адреси гаражу, який знаходиться на прибудинковій території багатоповерхового житлового будинку за адресою м. Кодима, вул. 8-ї гвардійської танкової дивізії, 32 для подальшого оформлення права власності.  оповідач: Коваль А.В.- секретар виконавчого комітету Кодимської міської ради)

5. Про присвоєння поштової адреси гаражу, який знаходиться на прибудинковій території багатоповерхового житлового будинку за адресою м. Кодима, пл. Перемоги, 5  для подальшого оформлення права власності.   Доповідач: Коваль А.В.- секретар виконавчого комітету Кодимської міської ради

Члени виконкому одноголосно підтримали винесені на розгляд питання. В кінці засідання виконавчого комітету Кодимської  міської ради, з вітальною промовою звернувся до всіх присутніх  міський голова Володимир Склярук, зазначивши, що сьогодні, в непростий час, місцеві ради покликані виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє право жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі. Щиро подякував членам виконавчого комітету, які, на протязі всієї каденції,  самовіддано працювали на благо громади, представляли їх інтереси та сумлінно виконували свої обов’язки. Побажав всім присутнім міцного здоров’я, щастя, оптимізму, наснаги та родинного затишку у кожній родині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.