Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася друга сесія восьмого скликання Кодимської міської ради

Дата: 18.12.2020 16:13
Кількість переглядів: 490

18 грудня відбулася друга сесія VIII скликання Кодимської міської ради.

Пленарне засідання розпочалося із повідомлення голови Кодимської міської територіальної виборчої комісії В. Барановської про визнання Маньковського Валерія Васильовича обраним депутатом міської ради у єдиному багатомандатному виборчому окрузі замість вибулого депутата Кодимської міської ради VІІІ скликання Чернійчука Олега Анатолійовича, обраного депутатом Кодимської міської ради у єдиному багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком від Одеської регіональної організації політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ.

Далі депутати визначили перелік постійних комісій Кодимської міської ради: постійна комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії В. Романенко); постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (А. Лукова); постійна комісія з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою (М. Сорочан); постійна комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (О. Євтодій); постійна комісія з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та у справах молоді (Л. Пелюх).

Наступними рішеннями депутати затвердили Регламент, структуру та чисельність працівників апарату Кодимської міської ради та її виконавчих органів, закріпили вулиці міста Кодими та села за депутатами міської ради, визначили умови оплати праці Кодимського міського голови ЛУПАШКА С.І.; надали згоди на передачу та прийняття цілісного майнового комплексу – адміністративного будинку № 1 та автомобіля MITSUBISHI CARIZMA та двох автомобілів легкових SUZUKI SX4 зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Кодимського району до комунальної власності територіальної громади Кодимської міської ради та низку земельних питань.

Активно обговорювали депутати питання, що стосувалися витрат коштів місцевого бюджету, їх економію; майбутнього медичної галузі та необхідність оновлення її технічного оснащення; функціонування ФАПів; запропонували заслухати на наступному засіданні керівника КП “Кодима комунсервіс” стосовно діяльності підприємства та багато інших питань

Вже друге пленарне засідання засвідчує активність депутатів VIII скликання, їх небайдужість. Вони налаштовані (попри різні позиції та погляди) на конструктив, виваженість, єдність за умови прийняття рішень, які сприятимуть розвитку громади, добробуту її жителів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.