Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 29.01.2021 10:56
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

28 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому члени виконкому розглянули і прийняли рішення з 12-ти питань порядку денного.

Першою інформувала начальник відділу надання адміністративних послуг О. Русол — про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ надання адміністративних послуг Кодимської міської ради. Пріоритет при цьому, наголосила керівник, надавався найпопулярнішим, так званим, базовим адміністративним послугам, за якими звертаються більшість громадян протягом життя.

Питання про затвердження переліку платних послуг з медичного обслуговування, які можуть надаватися комунальним підприємством «Кодимський центр первинної медико – санітарної допомоги» та комунальним некомерційним підприємством «Кодимська лікарня» Кодимської міської ради Одеської області викликали численні запитання й коментарі. Так, низка медичних послуг буде надаватись пацієнтам на безоплатній основі в рамках медичних гарантій, частина - навпаки будуть повністю оплачуватись пацієнтом. Так, затверджено пакет гарантованих медичних послуг для населення, які можна буде отримувати повністю безкоштовно, при умові, що пацієнта на лікування направив його сімейний лікар. Некомерційні ж підприємства, отримують легальне право надавати платні послуги, які не покриватиме НСЗУ: немедичні послуги (напр. масажі); медичні послуги без направлення лікаря; стоматологія; діагностика, консультації, амбулаторне або стаціонарне лікування без направлення лікаря. Їх перелік, за інформацією керівників цих підприємств, згодом будуть доведені через ЗМІ до відома населення. Члени виконкому прийняли рішення стосовно цих питань зі змінами та доповненнями, зокрема, зобов’язали визначити пільгову категорію населення, які отримуватимуть медичні послуги безкоштовно.

Директор Територіального центру Л. Сімашкевич також винесла питання на виконком про затвердження переліку платних соціальних послуг, які надаються Територіальним центром соціального обслуговування на 2021 рік та відповідного положення. Керівник інформувала про 3 види соціальних послуги, які надаються населенню: догляд удома, перебування у стаціонарному будинку одиноких пристарілих громадян, що у с. Круті та соціально-економічні послуги (швачки, перукаря та інші), а також про надання гуманітарної допомоги громадянам пенсійного віку.

Інші питання порядку денного були розглянуті і рішення прийняті без зауважень та доповнень.

По завершенню засідання виконавчого комітету, профільні спеціалісти міської ради відповіли старостам і їх головним спеціалістам на питання (стосовно видачі довідок громадянам, соціальних і земельних питань), які виникають у процесі роботи і при зверненні громадян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних