Доступні корисні дистанційні онлайн-сервіси служби зайнятості

Дата: 02.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

Державна служба зайнятості на своєму сайті https://www.dcz.gov.ua/ прагнене зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг шукачам роботи та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Залежно від потреб клієнта доступні такі корисні дистанційні онлайн-сервіси як:

• Електронний кабінет роботодавця – це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на економію часу роботодавців та підвищення ефективності їх взаємодії зі службою зайнятості. По суті, це персональне автоматизоване робоче місце, що надає можливість подання звітності до центру зайнятості в режимі онлайн, перегляду стану укомплектування заявлених вакансій, кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу, моніторингу договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, працевлаштування після професійного навчання, перегляду актуальних резюме шукачів роботи тощо.

• Електронний кабінет шукача роботи надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання, скористатися профорієнтаційною платформою, переглянути відповідну чинну законодавчу базу, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю. Також користувач персонального кабінету, не будучи фізично присутнім у центрі зайнятості, може переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили.

• Електронна черга – сучасний сервіс, який надає можливість в режимі онлайн записатися на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості. Якщо Ви зарезервували час для прийому, достатньо відвідати центр зайнятості у зручний для вас день і годину. На табло у секторі самостійного пошуку роботи висвітлиться запрошення з номером талона на робоче місце, визначене для вас засобами електронної черги. Використовуючи новий сервіс, ви не тільки економите дорогоцінний час, а й обумовлюєте мету візиту.

За додатковою інформацією можете звертатись до Кодимської районної філії Одеського обласного центру зайнятості .

e-mail: kodima@od.dcz.gov.ua

тел. (04867)2-67-13


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних