Інформація для підприємств та організацій про проведення безкоштовного навчання

Дата: 18.02.2021 15:51
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

На виконання Бюджетної програми КП КВК 1201060 «Підвищення кваліфікації фахівців АПК» Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України виділило кошти Державному професійно-технічному навчальному закладу„Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості” на навчання з «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» (НПАОП 01.0-1.02-18), «Охорона праці посадових осіб» (НПАОП 0.00-4.12-05), «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» (НПАОП 40.1-1.21-98), а також підготовку за спеціальностями: «Оператор котельні», «Водій навантажувача», «Машиніст - тракторист», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Державний професійно-технічний навчальний заклад „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості” проводить семінари по всім напрямкам за потребою районів Одеської області агропромислового комплексу з 08.02.2021 року до 31.12.2021 року.

Центр має можливість проводити заняття безпосередньо в районах області.

На навчання, яке проводиться на безоплатній основі викладачами Центру, планується залучення фахівців інженерно-технічного та керівного складу підприємств агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості регіону та Головного Управління Держпраці в Одеській області.

Державний професійно-технічний навчальний заклад „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості” просить терміново надати списки осіб, які будуть проходити навчання.

В списках вказати повне прізвище, ім'я та по батькові, а також посаду і назву організації на українській мові. В заявці вкажіть місяць в якому краще провести навчання.

Інформація Державного професійно-технічного навчального закладу „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних