Що нового пропонує Центру адміністративних послуг Кодимської міської ради?

Дата: 08.04.2021 09:55
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг Кодимської міської ради Подільського району Одеської області почав функціонувати з січні 2021 року

За час роботи (січень – березень 2021 року) надано 3221 адміністративну послугу це послуги соціального характеру(1139), видача витягів з ДЗК(1106), реєстрація права власності, договорів оренди, інформаційних довідок(723), реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (119), реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання (128).

З 01.01.2021 року адміністратори ЦНАПу надають адміністративні послуги соціального характеру (субсидії, пільги, допомоги). За цей час прийнято 1139 заяв на отримання послуг соціального характеру .

17 лютого 2021 року Уряд підтримав ініціативу щодо розширення переліку адмінпослуг та затвердив зміни до Переліку, затвердженого розпорядженням КМУ від 16 травня 2014 р. № 523. Змінами передбачається доповнення загального переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП, адміністративними послугами соціального характеру.

Це означає, що відтепер українці зможуть звернутися у ЦНАП щодо:

призначення пільг на оплату житла, комунальних послуг;

призначення державної допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях;

призначення (перерахунку) пенсій та надбавок;

надання інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;

видачі довідок про набутий страховий стаж, розмір пенсії, перебування на обліку як одержувача пенсії;

призначення соціальної допомоги непрацюючій особі.

З 1 березня 2021 р. заяви з необхідними документами для надання послуг соціального характеру приймаються адміністраторами центру надання адміністративних послуг виключно з формуванням електронної справи.

З лютого 2021 року центр надання адміністративних послуг надає послуги з реєстрації /зняття з реєстрації місця проживання, видача довідок про склад сім?ї, про реєстрацію місця проживання та ін.

 Між Кодимською міською радою та Головним сервісним центром МВС підписано Узгоджене рішення про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, що дає можливість здійснити реєстрацію / перереєстрацію транспортних засобів, замінити водійське посвідчення у приміщенні ЦНАПу в день приїзду Регіонального сервісного центру. День приїзду визначає керівництво Регіонального сервісного центру відповідно графіка виїздів. Про виїзд спеціалістів РСЦ адміністратори повідомляють у телефонному режимі кожного, хто завчасно записався на відповідну послугу , звернувшись до ЦНАПу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних