8 квітня завершилася атестація педагогічних працівників закладів освіти Кодимської громади

Дата: 09.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

Вона покликана оцінити фахову компетентність кожного педагогічного працівника, відповідність займаній посаді, рівень кваліфікаційної категорії та ін.

Цьому заходу передувало засідання комісії, створеної Наказом відділу освіти, молоді та спорту Кодимської міськради, на якій були розглянуті характеристики атестуючих.

Ця подія перетворилася на справжнє свято щедрої вчительської душі, робота яких не закінчується дзвоником з уроку, а є нескінченим процесом творчості педагога. Тому хвилюються вчителі, хвилюються члени атестаційної комісії.

Усі причетні відповідально підійшли до фінальної частини, яку розпочала голова атестаційної комісії, начальник відділу освіти, молоді та спорту Кодимської міської ради Наталя Контузорова.

Керівник освітянської галузі зосередила увагу присутніх на загальних вимогах до атестації педагогів, ознайомила їх з нормативними документами Міністерства освіти і науки України, згідно з якими вона проводиться.

За результатами атестації: підтверджено вищу категорію 18 педагогам; присвоєно вищу категорію — 8; підтверджено II категорію — 1; підтверджено I категорію — 1; встановлено II категорію — 4; підтверджено кваліфікаційну категорію “спеціаліст” та звання “старший вихователь” - 1. Окрім того, дванадцять педагогів представлено, за поданням керівників закладів, до нагородження Грамотою відділу освіти, молоді та спорту міськради.

Двоє освітян, на переконання членів атестаційної комісії, гідні нагород вищих структур органів виконавчої влади — Грамот Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти Одеської обласної державної адміністрації.

Варто зауважити, що атестація, безумовно, стимулює безперервне підвищення рівня професійної компетентності освітянських працівників, зростання їх фахової майстерності, розвиток творчої ініціативи та забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних