Доступні кредити 5-7-9 % для організації власної справи

Дата: 15.04.2021 13:20
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

Порядок надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва в рамках проєкту«Доступні кредити 5-7-9%» визначено постановою КМУ від 24.01.2020 № 28, яка набрала чинності 29.01.2020.

В рамках реалізації Програми, в Кодимській районній філії Одеського обласного центру зайнятості 14 квітня 2021 року відбувся семінар на тему: "Доступні кредити 5-7-9%".

Одне з головних направлень роботи державної служби зайнятості – сприяння підприємницьким ініціативам безробітних”, - такими словами розпочала семінар заступник начальника відділу надання соціальних послуг Наталія Біла. Вона інформувала присутніх про діючу програму, її спрямування, банки, де можна отримати кредити та під які відсотки.

Посадовець наголосила, що фінансова підтримка надається з метою сприяння розвитку суб’єктів підприємництва, збільшення обсягів виробництва, експорту, імпортозаміщення, високотехнологічного виробництва, енергоефективності, впровадження інновацій, а також сприяння створенню нових робочих місць та підприємств, поверненню трудових мігрантів до України.

В ході заходу учасники отримали корисну інформацію стосовно Програми «Доступні кредити 5-7-9% та вичерпну й аргументовану відповідь на запитання, які їх цікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних