17 травня відбулося відкрите засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кодимської міської ради

Дата: 19.05.2021 15:21
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

17 травня відбулося відкрите засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кодимської міської ради.

Члени комісії розглянули справи про адміністративне правопорушення стосовно 6-ти осіб: 5 громадян порушили вимоги частини 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 1 - статті 180 КУпАП.

Частиною 2 статті 156 КУпАП передбачено, що продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння особі, яка не досягла 18-річного віку тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 6800 грн. до 13600 грн.).

У трьох випадках підприємці продали пиво неповнолітнім, двох — тютюнові вироби (одному неповнолітньому та одній особі - в упаковці, що містить менш як 20 сигарет або цигарок, чи поштучно).

Вирішено: винести постанову про застосування до цих осіб адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 6800 (шість тисяч вісімсот) грн.

Розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене за статтею 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) члени комісії вирішили перенести на наступне засідання з причини, що рекомендований лист з викликом на засідання комісії громадянину не доставлений.

Особам, яких притягнуто до адмінвідповідальності, роз’яснено, що винесені постанови можуть бути оскаржені у виконавчий комітет Кодимської міської ради Подільського району Одеської області або до суду протягом десяти днів з дня їх винесення через адміністративну комісію при виконавчому комітеті Кодимської міської ради Подільського району Одеської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних