Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 21.05.2021 11:22
Кількість переглядів: 836

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержань зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Кодимської міської ради Подільського району Одеської області "Про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області в 2022 році".

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акту є відділ економічного розвитку та інвестицій Кодимської міської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є встановлення місцевих податків та зборів, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області в 2022 році, а саме: податку на майно в частині плати за землю, про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку; єдиного податку; збору за місця для паркування транспортних засобів; туристичного збору.

Дія цього регуляторного акту поширюватиметься на Кодимську міську територіальну громаду Подільського району Одеської області.

Проєкт рішення Кодимської міської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області в 2022 році" оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Кодимської міської ради – https://kodyma-mr.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту відповідного рішення Кодимської міської ради становить один місяць з дня його оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проєкту відповідного рішення Кодимської міської ради приймаються:

-поштою на адресу: 66000, Одеська обл., Подільський район, м.Кодима, пл. Перемоги, 1-1 ;

-на електронну адресу: kmr-106@ukr.net

- за телефонами (04867) 2-61-96 (зі стаціонарного телефону);

Зауваження та пропозиції приймаються до 22 червня 2021 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).

Проєкт рішення Про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області в 2022 році

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області "Про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області в 2022 році"

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.