2 червня відбулася 9 сесія VIII скликання Кодимської міської ради

Дата: 04.06.2021 10:43
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

2 червня відбулася 9 сесія VIII скликання Кодимської міської ради.

Розгляд питань порядку денного розпочали з міської цільової програми «Культура Кодимщини – 2021-2022 рік». Її метою є: визначення основних шляхів і способів створення умов для розширення спектру, підвищення якості та доступності культурних послуг, розвитку людського капіталу через стимулювання створення та споживання культурних послуг; активізація всебічного співробітництва в напрямку розвитку культури громади як важелю економічного та соціального розвитку її територій тощо.

Наступним рішенням депутати внесли зміни до цільової програми “Доступна медицина на 2021-2023 роки”. Вони стосуються надання фінансової підтримки КП «Кодимська аптека». Підприємство додатково отримає 225 тис. грн. для забезпечення соціальних гарантій працівників.

Внесли депутати зміни й до рішення міської ради „Про бюджет Кодимської міської територіальної громади на 2021 рік, зокрема:

1. за рахунок внесення змін до доходної частини за рахунок субвенції з місцевого бюджету на виконання інвестиційних проектів з обласного бюджету (+) 49,9 тис.грн, в т.ч.:

2. за рахунок внесення змін до видаткової частини було уточнено видатки:

- за рахунок уточнення вільного залишку на початок року в сумі (+) 2306,0 тис.грн, в тому числі на освіту - 297,0 тис.грн, на охорону здоров’я - 150,0 тис.грн, на соціальний захист та соціальне забезпечення - 100,0 тис.грн, на культуру і мистецтво - 101,0 тис.грн, на житлово-комунальне господарство - 854,0 тис.грн та на економічну діяльність - 804,0 тис.грн;

- за рахунок внесення змін до доходної частини (субвенції з обласного бюджету) в сумі (+) 49,9 тис.грн на закупівлю обладнання для Лабушненського закладу загальної середньої освіти;

- за рахунок перерозподілу видатків в межах загального обсягу планових призначень по галузі освіта та фізична культура і спорт було спрямовано кошти на організацію роботи та забезпечення оздоровлення, відпочинку дітей (із забезпеченням харчуванням) у пришкільних таборах з денним перебуванням учнів у кількості 666 дітей (+) 195,626 тис.грн. та на виготовлення технічного паспорту для ДЮСШ (+) 18,632 тис.грн.

Депутатами в ході пленарного засідання були схвалені ще кілька рішень:

  • про організацію роботи з розроблення містобудівної документації м. Кодима;

  • про перепрофілювання Баштанківського закладу загальної середньої освіти;

  • про внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кодимської міської ради, які планується передати в оренду на аукціоні або без проведення аукціону у 2021 році;

  • про визначення балансоутримувача рухомого майна (сцени), що належить до комунальної власності міськради.

  • Фото без опису

  • Фото без опису

  • Фото без опису

  • Фото без опису

  • Фото без опису

  • Фото без опису

  •  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних