«Велике будівництво» на Кодимщині завершено!

Дата: 07.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

Його фінальною крапкою стало урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика, який комфортно облаштувався на території Кодимської загальноосвітньої школи № 1.

Гармонійно поєднавшись з міським парком, він слугуватиме учням у шкільний час — для фізичного розвитку, а жителям громади - для спортивних занять, активного сімейного дозвілля та відпочинку ввечері, у вихідні дні та шкільні канікули.

Відкриваючи захід, міський голова Сергій ЛУПАШКО привітав усіх мешканців Кодимщини з цією надзвичайно хвилюючою подією, згадав нелегкий шлях, пройдений від виникнення самої ідеї до реального її втілення на теренах краю. Сергій Іванович подякував натхненнику та виконавцю будівельних робіт, депутату обласної ради, керівнику ТОВ «Березівкаагрошляхбуд» Князю ХАЧАТРЯНУ, усім причетним за допомогу у пришвидшенні втілення цього вагомого задуму на території нашої громади. Школярі ж у подарунок від міської ради з нагоди відкриття майданчика отримали два телевізори Smart TV. Таке рішення було ухвалено депутатами минулої сесії.

Запрошений до вітального слова гість Князь ХАЧАТРЯН наголосив, що це навіть не подарунок, а, скоріше, виконання владою, народними обранцями зобов’язань перед своїми виборцями: створити всі можливі умови для їх інтелектуального, фізичного, соціального та культурного розвитку. Депутат також пообіцяв, що подарунком школярам стане 100 тис. грн., виділених з обласного бюджету на потреби загальноосвітнього закладу.

Прийшли на урочистість не з порожніми руками й депутат міської ради Микола СОРОЧАН, голова профспілкового комітету працівників освіти Микола ДЯЧЕНКО. Вони вручили школі набір із волейбольних, футбольних і баскетбольних м’ячів та спортивне спорядження.

Весело, радісно, феєрично, і, навіть тепло, було сьогодні на майданчику в цей літній день. Побільше б таких проєктів і креативних рішень Кодимщині — і життя зміниться на краще!

Довідково.

У 2018 році завдяки квоті (на той час депутата обласної ради) С. Лупашка, на реалізацію на території Кодими Національної програми Президента України та Уряду України “Велике будівництво” було виділено з державного та обласного бюджетів 5,5 млн.грн.

1 червня 2020 року кропітка паперова робота була завершена і розпочалася реконструкція майданчика Кодимської школи. Підрядником виконання цього задуму стало товариство з обмеженою відповідальністю «Березівкаагрошляхбуд».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних