25 червня в Кодимському Центральному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений 25 річниці Конституції України

Дата: 25.06.2021 21:22
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

   25 червня в Кодимському Центральному будинку культури відбулися урочисті збори та концерт, присвячені дню Конституції України.

  Перший заступник Кодимського міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК привітав присутніх з наступаючим святом та зазначив, що шлях українського народу завжди був тернистим і важким. Наша нація постійно живе в умовах війни за свою незалежність та свободу, явної чи прихованої, але безсумнівно війни. Конституція України – це результат багатовікової боротьби українського народу за своє право, як нації, жити у власній демократичній державі. І кожен із нас, незалежно від статусу чи посади, повинен цінити і віддавати належне цій визначній даті – «28» червня 1996 року.

  Далі відбулось нагородження Почесною грамотою Кодимської міської ради військовослужбовців відділу прикордонної служби «Кодима» І категорії (тип Б) Подільського прикордонного загону за вагомий внесок у забезпечення охорони державного кордону України, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм.

   За високий професіоналізм та мужність, відповідальне ставлення до службових обов’язків, зразкове виконання поставлених завдань із зміцнення законності і правопорядку в Україні Почесною грамотою Кодимської міської ради були нагороджені співробітники Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області.

    За реалізацію завдань в справі подальшого утвердження української державності, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію Почесною грамотою Кодимської міської ради був нагороджений військовослужбовець Кодимського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

  Після офіційної частини заходу присутні отримали цілий океан задоволення та позитивних емоцій від виступів Народного хору «Джерела», Фольклорного гурту «Мазурі», зразкового хореографічного ансамблю «Юність» та їх викладачів, солістів Центрального будинку культури м. Кодима та сільських Будинків культури. Кодимській громаді дуже пощастило, що в неї є такі чудові та колоритні таланти. Будем з нетерпінням чекати на нові зустрічі!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних