ІНФОРМАЦІЯ КП «КОДИМАКОМУНСЕРВІС» Укладення договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення є обов’язком споживача

Дата: 06.07.2021 15:53
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

         З 1 липня 2021 року, на виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9.11.2017 № 2189-VIII, та постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», КП «Кодимакомунсервіс» розпочало роботу по перевірці наявності договорів про надання послуг зі споживачами міста.

          Послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення будуть надаватися виключно на договірних засадах.
Для укладання або переукладання договору необхідно звернутися власнику/співвласнику або повнолітнім членам сім'ї, які зареєстровані в квартирі або приватному будинку до абонентського відділу підприємства, яке знаходиться за адресою: м. Кодима, вул. Садова, 1/1 (вхід з вул. Армійська, 95).

            Перелік документів, необхідних для укладення договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення :

- документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України — паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, видане у зв'язку з втратою паспорта чи у зв'язку з прийняттям громадянства України;

- довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру (за наявності);

- документ, що підтверджує право власності на квартиру або право користування квартирою;

- довідку про склад сім'ї.

            Оригінали та копії вищевказаних документів потрібно мати при собі.

          Шановні споживачі, прохання поставитись  із розумінням та відповідальністю до даної інформації, оскільки, в разі відсутності необхідних договорів,  КП «Кодимакомунсервіс» буде вимушене припинити надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення.

 Адміністрація КП «Кодимакомунсервіс»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних