Всеукраїнський шаховий турнір пам’яті Михайла Подгайця відбувся у Кодимі

Дата: 26.07.2021 14:04
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Вже вп’яте на Кодимщині проходить Всеукраїнський ветеранський турнір з шахів пам’яті міжнародного майстра Михайла Подгайця. Змагання тривали майже тиждень – з двадцятого по двадцять п’яте липня. Цього року, окрім наших земляків, в турнірі брали участь спортсмени з десяти областей України: шахісти з Київської, Одеської, Вінницької, Полтавської, Запорізької, Хмельницької, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської та Миколаївської областей. Загальна кількість учасників турніру – 25 шахістів, серед яких дуже поважні шахісти України: три міжнародних майстри спорту, два майстри спорту та дев’ять кандидатів в майстри спорту.

Під час офіційного відкриття змагань учасників турніру привітав перший заступник міського голови Олег Чернійчук, який відзначив важливість таких об’єднавчих заходів для українців і побажав цікавої гри на високому рівні. Голова ветеранської комісії Федерації шахів Одеської області Мусій Хазанкін, які побажали шахістам вдалого виступу, удосконалення майстерності, міцного здоров’я, мирного неба над головою, подякували організаторам, зокрема керівництву Кодимської територіальної громади, за підтримку розвитку спорту та пропаганду здорового способу життя на теренах Кодимщини, а учасникам – за вірність цьому інтелектуальному виду спорту та завзяття.

Проходив турнір у двох вікових категоріях: 50+ та 65+. У першій категорії перемогу здобув майстер спорту Олексій Аліференко (м.Одеса) з результатом п’ять очок з дев’яти можливих; друге місце посів міжнародний майстер спорту Микола Чернецький (Кілія); третє закріпилось за майстром спорту Олегом Поліщуком (Хмельнниччина); почесне четверте місце – кандидат в майстри спорту Володимир Дудьєв (Миколаївська область).

В категорії 65+ перемогу здобули: Михайло Грищенко (Полтавська область) – перше місце; Володимир Бондар (також з Полтавщини) – друге місце; Микола Войков (Одеська область) – третє місце; Мусій Хазанкін (м.Одеса) – почесне четверте місце.

Переможці та призери турніру отримали грамоти, медалі, кубки та грошову винагороду. Також були відзначені шахісти в категорії 75+: Олександр Калінін (м.Одеса), Андрій Зубков (Кіровоградська обл.) гравці-представники категорії людей з особливими потребами: Станіслав Богдановський (Полтавська область) та Олександ Бендюк (Кіровоградська область). Кращими гравцями Кодимщини визнано Василя Ковалішина та Миколу Покиньбороду. Їм вручили грошову винагороду за участь в турнірі.

По закінченню шахового турніру учасники змагань ще раз подякували керівництву міськради, зокрема першому заступнику міського голови Олегу Чернійчуку, за чудову організацію турніру. Також для гравців організували екскурсію Кодимщиною, під час якої вони ознайомилися з чудовою місцевістю нашого краю. Між поєдинками шахісти мали змогу відпочити на свіжому повітрі та поспілкуватись у невимушеній атмосфері.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних