28 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради

Дата: 28.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

Після погодження порядку денного, члени виконкому приступили до розгляду його питань.

Першим заслухали т.в.о. начальника фінансового управління міської ради Володимира ЛОБОДУ - про внесення змін до бюджету Кодимської міської територіальної громади на 2021 рік.

За інформацією посадовця, отримані з районного бюджету Подільського району 200 тис. грн., будуть використані на: придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю для дитячо-юнацької спортивної школи (80 тис. грн.) та закупівлі медичного обладнання для хірургічного відділення центральної міської лікарні (120 тис. грн.).

Перерозподіл видатків відбудеться й у сфері житлово-комунального господарства: 2 млн. 300 тис. грн. будуть перенаправлені з капітального будівництва водогону на придбання обладнання і предметів довгострокового користування для комунального підприємства “Кодимакомунсервіс”.

Шість питань стосовно соціального та матеріального захисту прав дітей Кодимської територіальної громади висвітлила начальник служби у справах дітей міської ради Олена РОЖКО.

Щодо присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна (доповідач головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури міської ради Альона ПОЛІКОВСЬКА) члени виконкому ухвалили 4 рішення.

Наступними рішеннями члени виконавчого комітету затвердили Положення про ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області (доповідач перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК) та уповноважили посадових осіб КП “Кодимакомунсервіс” на складання протоколів про адміністративні правопорушення, актів та приписів у сфері благоустрою (доповідач начальник відділу ЖКГ, інфраструктури та капітального будівництва Лариса ГРАБАРОВСЬКА).

Директор центру соціальних служб Кодимської міської ради Лариса МЕДЛЯРСЬКА ознайомила присутніх з двома протоколами засідань комісії з питань визначення напрямів та об’єктів, на які було спрямовано у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. В документах йдеться про обстеження житла для особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування та відмову у його придбанні. Причиною цього стала значно завищена (у порівнянні з ринковою) оціночна вартість житла та непридатність його для подальшого постійного проживання (потребує капітального ремонту). Даній особі рекомендовано знайти інший будинок або власнику житла здійснити уточнення його вартості.

Усього на засіданні членами виконавчого комітету розглянуто та затверджено 14 рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних