З l вересня 2021 року розпочато одноразове добровільне декларування активів, з яких не були сплачені належним чином податки

Дата: 02.09.2021 11:13
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Наразі на офіційному вебпортал: ДПС (банер «Одноразове добровільне декларування») розміщено покрокову інструкцію подання Одноразової ( спеціальної) добровільної декларації та зразкові приклади її заповнення.

Для сплати одноразового збору до бюджету в Електронному кабінеті забезпечено автоматичне заповнення платіжного доручення на пiдставi даних платника, інформації про бюджетні рахунки. Після отримання від платника «звітної» «нової звітної» «уточнюючої» декларацій у приватну частину Електронного кабінету платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для оплати сум одноразового збору за відповідною територією iз зазначенням згенерованого QR-коду (за кодом платежу 11О11100).

При скануванні QR-коду на смартфоні користувача автоматично відкриватиметься мобільний застосунок банку зi сформованими реквізитами рахунків для сплати платежу.

Нагадаємо: у добровільній декларації не потрібно вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів. Щодо задекларованих активів, з яких громадянин сплатить збір, держава гарантуватиме йому звільнення від вiдповiдальностi за порушення податкового, валютного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних