1 вересня у Грабівській школі

Дата: 02.09.2021 11:26
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

Щорічне шкільне свято 1 вересня зазвичай неймовірно позитивне як для дітей так і для їх батьків та педагогів. Школярики з радістю зустрічаються з друзями після тривалих літніх канікул. А батьки кожного року у цей день спостерігають дорослішання своїх кровинок — вони переходять у наступний клас. Для одинадцятикласників — шкільний рік останній, а потім сто життєвих стежин поведуть у велике самостійне життя. Для первачків ще не зовсім звично разом з дзвоником заходити до класної кімнати і бути уважними.

Радіє, що сьогодні наповнюється школа дитячим гамором, сміхом, біганиною й директор Грабівського закладу загальної середньої освіти Сергій РЕВЕНКО. З гордістю дивиться він на результати праці з підготовки школи до нового навчального року. Радує око нова покрівля, мальовничо та майстерно розписані підлога, стіни, оздоблення класів, оформлення стендів, оновлений дитячий садочок та багато іншого, що досягнуто спільною колективною працею. Цьогоріч за кошти державного бюджету повністю обладнали класи для першокласників (від парт до підручників), а незабаром буде облаштовано буде ще й комп'ютерний клас (техніка вже прямує до адресата). Загалом, школа найліпшим чином перетворилася на більш сучасний навчальний заклад.

Але ми зараз на шкільному плацу, де ошатно вдягнена дітвора зібралася для привітань та офіційної частини. Ще невпевненою ходою учні першого класу зайняли своє місце серед інших.

Розпочали лінійку з хвилини мовчання в пам’ять усіх захисників Вітчизни, які полягли у боях за незалежність, суверенітет та свободу України та покладання квітів вдячності до пам’ятника загиблим у Другій Світовій війні, що у центрі села.

Привітали учнів та їх родини зі святом знань перша вчителька найменших Марія БУРДЕНЮК, директор школи Сергій РЕВЕНКО, міський голова Сергій ЛУПАШКО, представник від спонсорів Юрій ПОЧТАРУК.

У побажаннях посадовців та освітян прозвучало те, що набуте їх життєвим досвідом: лише здобувши знання, можна стати успішною, самодостатньою, у повній мірі щасливою, корисною для суспільства особистістю. Лише закладене у дитинстві підґрунтя, складовою якого є відповідальність, прагнення до нового, наполегливість, самовдосконалення, а також порядність, моральність та багато інших чеснот, поведуть правильним шляхом.

Та вже зараз є учні, якими пишаються педагоги, однокласники, батьки. Директор закладу урочисто вручив Диплом I ступеню одній з них - Діані МИТНИК, переможниці Всеукраїнської українознавчої гри “Соняшник”.

- Повертайтеся у місця, де виросли, і будемо продовжувати вже разом з вами розбудовувати Україну, - закликав очільник громади.

Сергій ЛУПАШКО з нагоди свята вручив директору школи Сергію РЕВЕНКО ключі від новенького шкільного автобуса, яким здійснюватиметься підвіз учнів із села Олексіївка. Сьогодні також завершуються роботи (проводить СФГ «Круіз») із ямкового ремонту дороги, якою курсуватиме шкільний транспорт.

Та сьогодні вся увага прикута до першокласників та учнів випускного одинадцятого класу. Старші подарували молодшим шкільні набори, дали мудрі корисні поради на майбутнє, після першого дзвоника - колом пошани повели шкільними коридорами до скарбниці знань, у навчальні класи.

А Кіра ШЕВЧУК та Максим АНАНІЙЧУК, мабуть, найбільше запам’ятають 1 вересня 2021 року, бо дзвоник, який оголосив про початок навчання,- у їх руках.

Любі першокласники! Бажаємо вам вдалих перших уроків, успіхів і досягнень! Вливайтеся у шкільну родину, гідно несіть звання українського учня. А для вас, шановні одинадцятикласники, нехай остання сходинка шкільного життя буде вдалою, успішною, сприятиме здійсненню майбутніх мрій та запам’ятається назавжди!

Нехай щастить вам усім вам у чарівній країні знань!

Найтепліші слова подяки вчителям! Саме ви допомагаєте осягати науки і отримувати знання, відкриваєте учням нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом принциповості і чуйності, допомагаєте школярам осягнути сенс життя і щастя. Нехай попереду у вас будуть нові плани, успіхи і досягнення!

Дорогі батьки! Будь ласка, частіше будьте поруч зі своїми дітьми! Не пропустіть найважливіші для них моменти! Нехай завжди вам вистачає для цього часу!

Зі святом знань!

Довідково.

Окрема подяка від освітян керівникам СФГ «Круіз» В'ячеславу ЛУПАШКУ, ФГ «Шляхівське» Олегу КОВБАСЮКУ, ФГ «Конкурент-Р» Дмитру РЕВЕНКУ, ФГ «Чегурко» Віталію ЧЕГУРКУ, ФГ «Ексклюзив-Агро» Миколі ЛУПАШКУ, ФГ "Борисове» Роману ВОРОТИЛО та Анатолію ТОМАКУ за спонсорську допомогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних