9 років ЦНАП працює для нас!

Дата: 06.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 868

Фото без опису

9 років тому, 6 вересня 2021 року, Верховною Радою України було Ухвалено Закон України «Про адміністративні послуги», який визначив правові засади реалізації прав, свобод, і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг.

З тих пір новостворені ЦНАПи довели свою спроможність та стали визнаним авторитетом у сфері обслуговування населення, фізичних та юридичних осіб, а організаційна форма надання адміністративних послуг у форматі «єдиного вікна» став визнаним ноу-хау в Україні.

З огляду на те, що завдяки якісному та неупередженому виконанню адміністраторів збільшується ступінь довіри громадян до влади, зростає престиж їх роботи та важлива роль у забезпеченні функціонування сервісної держави, в Україні з’явилося нове свято.

21 серпня на засіданні Уряд підтримав ініціативи Президента України та встановив, що 6 вересня в Україні щорічно відзначатиметься "День адміністратора центрів надання адміністративних послуг».

9 років надання адмінпослуг Кодимський ЦНАП зустрів трудовими буднями. Та урочистість у приміщенні, блакитні й жовті кульки, все ж нагадують про свято.

Сьогодні кожний бажаючий може відчути себе, помінявшись ролями з працівником, адміністратором зі стрімким темпом роботи, ненадовго стати частиною єдиного механізму, а також переконатися, що знання в системі державних інституцій — це основа і опора її діяльності. Втім, як і скрізь.

Шановні адміністратори!

Із збільшення переліку послуг, які громада може надавати на місцях, зростає і ваша роль у суспільстві. Пересвідчилися у вашій професійності тисячі й тисячі громадян колишнього Кодимського району, нині - Кодимської та Слобідської територіальних громад. Велика дяка вам за це. Розвивайтеся, вдосконалюйтеся, йдіть в ногу з часом і працюйте на користь мешканців Подільщини. Ми — маленька Україна. Наші досягнення— запорука успішності великої незалежної держави! Атакуйте життя! Будьте прогресивними, успішними у обраній професії та щасливими у житті!

Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису9

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних