Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 09.09.2021 10:32
Кількість переглядів: 758

8 вересня відбулося сімнадцяте засідання виконавчого комітету Кодимської міської ради.

Першим члени виконкому схвалили проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 91 - VІІІ «Про бюджет Кодимської міської територіальної громади на 2021 рік».

За інформацією начальника фінансового управління Руслана ОНУФРІЄНКА, доходна та видаткова частина бюджету скорочені на 6 500 тис.грн. за рахунок оптимізації його статей. За рахунок отриманої додаткової дотації від держави доходна частини міського бюджету збільшилася на 4775,6 тис.грн.

Дещо виправилася ситуація із виконанням місцевого бюджету. Зокрема, за 8 місяців цього року його виконано на 89.5 відсотки, тоді як у липні цей показник становив 84.5 відсотки, в червні — 82,5 відсотки.

Проєкт рішення підтриманий членами виконавчого комітету та рекомендований до розгляду на черговій сесії міської ради.

Члени виконкому створили також комісію з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Кодимська лікарня»; прийняли рішення про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального підприємства «Кодимський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кодимської міської ради Одеської області та оголошення про формування конкурсної комісії з проведення конкурсу.

Ще низка рішень (про надання дозволу на переведення житлового приміщення в нежитлове; про взяття на квартирний облік дитини – сироти та включення її до списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень; про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Кодимської міської територіальної громади; про дозвіл на тимчасове розміщення об’єктів святкової торгівлі в місті; про відзначення 267-ої річниці з дня заснування міста Кодима) були прийняті одноголосно.

У обговоренні останнього проєкту рішення перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК та доповідач з цього питання Людмила БАСЬКО закликали усіх, зокрема, старост взяти активну участь у відзначенні чергової річниці міста Кодима. Пропозиції та креативні рішення вітаються.

Всього члени виконкому ухвалили 8 рішень.

У “різному” депутат міської ради Тетяна БОРОДІНА закликала членів виконавчого комітету вжити заходів щодо перевірки дотримання санітарно-гігієнічних норм на Кодимському ринку, посилити відповідальність за це підприємців та керівництва ринку. Також було обговорено ситуацію з вакцинацією освітян. Нагадаємо: щоб бути відкритими у жовтій, помаранчевій чи червоній карантинних зонах, школам потрібно буде мати не менше 80 відсотків вакцинованих працівників. Цього порогу досягнуто лише у трьох загальноосвітніх закладах - Будеївському, Грабівському і Писарівському. Середній показник вакцинованих педагогів громади становить близько 20 відсотків.



 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.