Вітання міського голови Сергія ЛУПАШКА з Днем міста Кодима

Дата: 27.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 1100

Фото без опису

Шановна громадо! Дорогі мешканці та гості нашого славного міста!

Сердечно вітаю усіх із двісті шістдесят сьомою річницею від дня заснування міста Кодима.

Маючи багату історію та вікові традиції, містяни дотримуються ще одного звичаю — відзначення дня свого народження Кодими. Щорічно Храмове свято збирає на Кодимщині численних гостей. За традицією, 27 вересня, у день Престольного свята, родини та їх гості збираються за святковим столом — побачитися з близькими та рідними після тривалої перерви, обмінятися новини, приємно провести час, та, врешті-решт, перехилити келих вина, поспівати. Бо яке свято без веселощів та пісні! Отже, це свято нас єднає, пов’язує у спільному бажанні зміцнювати родинні і дружні зв’язки на Батьківщині!

Я щиро зичу зберігати, примножувати, надійно складувати та передавати у майбутнє шановані усіма традиції та культуру нашого краю. Нехай він процвітає!

Негаразди, які спіткали Україну — війна на Сході, коронавірусна пандемія, економічний спад та зростання цін, безробіття та відтік молодих, працьовитих українців за кордон — ослабили державу, нашу Кодимщину, підірвали віру багатьох громадян у світле майбутнє.

Та, попри все, я вірю у відродження України, нашого краю, у процвітання та відновлення колишньої слави нашої громади. Задля цього ми з командою наполегливо працюємо. Не все одразу виходить. Та я сподіваюся на вашу дружню підтримку, щирі поради, загальні дії і рух у напрямку благополуччя на нашій спільній з вами землі. Ми маємо різні думки і погляди, але так важливо, щоб ми чули одне одного, знаходили компроміси, були толерантними.

Висловлюю велику подяку усім, хто сьогодні трудиться на благо нашого краю, ветеранам праці, які створювали славу Кодимщини. Дякую медичним працівникам, які в період кардинальних реформ і карантину самовідданого, відважно продовжують вартувати на захисті життя та здоров’я  мешканців громади. Дякую освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни, створюються усі умови для розвитку нової української школи. Глибока вдячність працівникам всіх підприємств, організацій і установ, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Кодимської громади.

Щирі слова подяки меценатам і спонсорам, без яких неможливо рухатися уперед.

Дорогі кодимчани, усі, хто разом з нами відзначає День міста!

Сьогодні — день народження, завжди приємне і очікуване свято. Я щиро зичу кожному з вас, усім родинам міста і громади, не втрачати терпіння і оптимізму, бо ліпше майбутнє обов’язково буде! Мирного і сонячного неба вам, фінансового статку, міцного здоров’я на довгі роки, світлої радості і божого благословіння!

З Днем народження, Кодимо!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних