КОДИМСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 07.10.2021 16:15
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

З метою сприяння підвищенню IT навичок у населення, державною службою зайнятості Одещини розроблено освітні програми, одна з яких - «Оператор безпілотного літального апарату (дрона)».

Використання безпілотних літальних апаратів (дронів) в наш час є актуальним, перспективним та затребуваним у різних сферах життєдіяльності, наприклад таких, як: геодезія та картографія, сільське та лісове господарство, кінематографія та відео зйомка, пожежогасіння, пошук та рятування, інспекція ліній електромереж, визначення ділянок з тепловтратами, моніторинг трубопроводів, військових об’єктів, тобто в сфері візуального спостереження та охорони, обороноздатності та безпеки життя населення тощо.

Курс призначений для зайнятих, незайнятих громадян, безробітних, тих хто замислюється про підприємницьку діяльність, а також для роботодавців, фахівців підприємств, установ і організацій, в роботі яких корисні навички із застосування повітряної зйомки за допомогою безпілотних літальних апаратів (дронів).

Тривалість курсу - 36 годин, розрахований на 5-17 навчальних днів (в залежності від інтенсивності курсу /5 днів – до 8 годин на день, або 16 днів для навчання у вечірній час – від 2-х годин на день/).

Кожен навчальний день супроводжується практичними заняттями. Слухачі проходять тренування на тренажері-компютерному авіасимуляторі DJI Assistant 2 Release, а в подальшому відпрацьовують на практичних заняттях /від 22-26 годин/ навички керування на реальному літальному апараті DJI.

Вимоги до осіб, які навчатимуться - базова загальна середня або повна загальна середня освіта та комп’ютерна/технічна грамотність.

Навчання проходить на базі ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» (адреса: м.Одеса, вул.І.Рабіна, 18-а). Початок навчання наступної групи – 11.10.2021.

Після завершення навчання слухачам, які опанували курс в повному обсязі видається посвідчення Одеського ЦПТО про проходження курсів цільового призначення за напрямком.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотерміновому курсі за направленням служби зайнятості є безкоштовним.

Для осіб з числа не безробітних, в т.ч. зайнятих осіб, що бажають підвищити свою кваліфікацію, або яким необхідні знання та навички з використання безпілотних літальних апаратів (дронів), навчання за програмою курсу також можливе та здійснюється на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0,4 до 1,0 тис.грн. на 1 особу, залежно від кількісного складу групи /7-20 осіб/).

За більш детальною інформацією звертатись до: Кодимської районної філії Одеського обласного центру зайнятості тал. (04867)2-67-13, або до навчального закладу державної служби зайнятості Одеської області за тел.: 705-44-09, 705-44-11, 705-44-03.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних